2777
2789
ذهنت خیلی شلوغه درگیری ذهنی داریی وقتا بحث الکی پیش میاد بینتون تو خونواده منشاش ذهنتهچش ابروت مشکیه ...

واسه  منو نگفتی 

البته یه کاربر دیگه گفت ولی شما هم بگو 

اون خودش گفته بود یا خانواده اش ؟

بهم فکر می‌کنه ؟

با وجود حرفام باز هم بهم فکر میکنه؟

از لحاظ ظاهری میتونی یه چیزی درباره اون بهم بگی مثلا مو. و قد اینا

ببخشید عزیزم  سوال زیادی پرسیدم 

بگو

اگر. میشه حستونو راجع ب آینده ی شغلیم. بگید ممنون. میشم ایا امسال یا سال بعدی شاغل میشم؟عزیزم میشه راجب ازدواجم بگید بنظرتون کِی هستش و چجور شخصی الان ۲۴ سالمه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هستم

ازدواجم بامهرداد انجام میش؟اکه اره خودش پاپیش میذاره یااجبارخونوادشه؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
واسه منو نگفتی البته یه کاربر دیگه گفت ولی شما هم بگو اون خودش گفته بود یا خانواده اش ؟بهم فکر می‌ک ...

خونوادش بهش گفتن بگه

خوش خندس قدش بلنده و اندامش متوسط حس میکنم شبیه باشگاهیاس یکم

بله دوست داره 

همون آسمون معروفم که زدید تعلیقش کردید:)
خونوادش بهش گفتن بگهخوش خندس قدش بلنده و اندامش متوسط حس میکنم شبیه باشگاهیاس یکمبله دوست داره

عزیزم منم میگی حس پیمان به کمند چیه؟کی وارد رابطه میشن؟چجوریه رابطشون

خونوادش بهش گفتن بگهخوش خندس قدش بلنده و اندامش متوسط حس میکنم شبیه باشگاهیاس یکمبله دوست داره

ازدواجم بامهرداد انجام میش؟اکه اره خودش پاپیش میذاره یااجبارخونوادشه

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤