2777
2789

امشب با همسرم بحث کردیم باهم، البته که جفتمونم تقصیرا یی داریم تو زندگی 

مثلا من خونه داری منظورم نظافت خیلی بلد نیستم و بجز جارو و کمی گردگیری باقی رو دیرتر انجام میدم، یا میگفت من رو هل ندادی که فلان چیزو بگیریم و الان سرمایه داشته باشیم، از لحاظ جنسی هم متاسفانه سردم، بیشتر بخاطر ترس از حاملگی مجدده البته دست خودم نیست

داشت میگفت و مثال میزد زن فلانی اینجوری، اون اونجوریه

گفت دیگه دوستت ندارم و اگه دخترمون نبود فوری طلاقت میدادم، بعدش گفت دلیل بیار که به چی تو دلم خوش باشه، من گفتم اگه انقدر راحت میگی هرچی دلیلم بیارم مسخرست

بعد گفتم یچیزایی هست حتی فراموش بشه اثرش تو دل آدم میمونه، اولین باری که من رو به فحشکشید و گفت طلاقت میدم و عقدناممون رو مچاله کرد رو یادش انداختم، تعجب کرد چون یادش نبود و بعدشم بهم گفت نمک نشناس(چون فکر می‌کرد منم یادم رفته ولی چه کنم که بخشیدمش و هیچوقت یادم نرفت)، گفت بخاطر اینکه موقع زایمان به ماما گفته اگه خواستی یکی رو انتخابکنی زنم رو نگهدار پشیمونم، از اینکه این‌همه خوبی من به چشمت نیومده و این حرف تو عصبانیتم یادته نمک نشناسی و دلم شکسته 

(عصبانیت آنی داره بخاطر فشار کار از نوجوانی اعتیاد پدرش و....) 

گفت از این به بعد هرکی حالتو پرسید میگم من جدا شدم... 

من که مقصرم ولی اصلا دوست ندارم اینطوری باشیم، شاید هیچوقت مثل قبل نشیم ولی اینطوری هم نمیشه ادامه داد، به نظر شما من خیلی بدم؟ اینکه یادم مونده چه حرفای بدی بهم زده یعنی نمک نشناسی من؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه بد به نظرم نه

منم اینجوریم حرفا یادم نمیره حتی اگر ببخشم. انگار مثل جای بخیه س، دیگه درد نمیکنه ولی اثرش همیشه هست و هر وقت ببینی یادت میاد. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
نولی شوهرتم نباید هرچی تو دلش بود میگفت، البته ک تو دعوا حلوا خیرات نمیکنن

خودش بحث رو شروع کرد، منم چیزایی که چندسال تو دلم مونده بود رو گفتم، میدونستم که دلش میشکنه، ولی انتظار این‌همه گاردش رو هم نداشتم

منم از شوهرم خیلی سرد شدم، اصلا دیگه به دلم نمیشینم، پریودی نیستم اما نمیدونم چرا ازش متنفر شدم ، هر کار خوبی هم میکنه انگار به چشمم نمیاد، اما خداروشکر راضی به طلاق نیست ، این از اون مردهاست که دوستم داره اما بلد نیست یک زن رو چطور راضی نگه داره

چه بد به نظرم نهمنم اینجوریم حرفا یادم نمیره حتی اگر ببخشم. انگار مثل جای بخیه س، دیگه درد نمیکنه ول ...

دقیقا، مثلا هروقت عقدنامه رو میبینم یادم که میاد قلبم تیر میکشه، همیشه اولین ها خیلی درناکن مخصوصا، ولی فکرش و نمی‌کرد که یادم بمونه، می‌گفت تو که میدونی من تو عصبانیت 180درجه عوض میشم، چرا اینا یادته ولی خوبی ام یادت نیست، البته که خوبیاشم یادمه و میبینم

اسی به نظرم درسته دل چرکین شدی ولی حرفاش حقه به خودت بیا اگه زندگیت دوس داری یعنی چی ترس بارداری مجدد هزار تا روش پیشگیری هست برا کارها و نظم خونه هم برنامه ریزی کن به شوهرت برس وگرنه گرگ های  خیابون خوب میرسن

کاربر ۹۵ هستم 
منم از شوهرم خیلی سرد شدم، اصلا دیگه به دلم نمیشینم، پریودی نیستم اما نمیدونم چرا ازش متنفر شدم ، هر ...

خیلی بده اینطوری هم

ما با عشق ازدواج کردیم ولی کاش اصلا ازدواج نمی‌کردیم 

اسی به نظرم درسته دل چرکین شدی ولی حرفاش حقه به خودت بیا اگه زندگیت دوس داری یعنی چی ترس بارداری مجد ...

میدونم عزیزم، البته که منم خودم رو مقصر میدونم اونم زیاد

نمیدونم باید چیکار کنم

میدونم عزیزم، البته که منم خودم رو مقصر میدونم اونم زیادنمیدونم باید چیکار کنم

به نظرم دلت باهاش صاف کن اگه غریبه بود میگفتم نه ولی چون همسرته یکم به کارهات فکر کن که چکار کنی بهتر بشی دو سه روز بعد یه کادو برا همسرت بخر وبگوچرا این شرایط پیش اومده و دلیلت کم کاری نبوده همدیگه رو درک کنین بگو میخوای ورژن خوب بشی اون کمکت کنه بگو حرفات و فراموش میکنم چون دوست دارم بهت علاقه دارم این کارو برا من و بچه کردی 

کاربر ۹۵ هستم