2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جهان دیگه ای نیس هر چی هس همینجاس.تا زنده ای استفاده کن از عمرت

خدا شفا بده به قلب رو روحت 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

موافقم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

تا جایی که میدونم اگه بهشتی باشی میبینیشون

بعدم همین مرگ رو سخت میکنه دیگه بزیدن از دنیا و هر انچه که داری

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

اشتباه میکنی 

هیچ کس دوست نداره بعد از مرگش از بین بره 

اگه جهان دیگه ای وجود نداشت خدا جوری مارو میآفرید که میل به ادامه داخل دنیای دیگه نداشته باشیم

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

این همه اومدن و رفتن 

الان هم نوبت من و شماست 

همه یه روزی میان و یه روزی هم میرن

اینجا که جای موندن نیس

اون دنیا جای موندنه

پس کارای خوب کن که اونجا هواتو داشته باشن و یه باغ ویلا بهت بدن نه اینکه توی یه سوله ی شلوغ بگن بمون و فقط یه متر جا داشته باشی.بوی جوراب و بوی عرق و ...

اوه اوه اوه

به خاطر خودت گفتم

مشاوره برای بانوانی که اضافه وزن دارن 

هرروزصبح که بلندشدی به امام حسین سلام بده ثوابی معادل نمازشب میدن به امام زمان هم سلام کنی بدنیست 

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

بعدمرگ چی میشه؟

هیچکس کامل نمیدونه

بعضی ها تو اغما میرن یه چیزایی میبینن اما مشخص نیست که مرگ واقعی هم همین باشه یا نه.ولی خب اینکه طرف تو جاهای مختلف میره بدن خودش رو میبینه یا یه سری حرفها و اتفاقاتی که همزمان تو نقاط دیگه افتاده رو دیده و صحت سنجی شده

موضوع روح را تا حدودی اثبات میکنه

من برنامه ی زندگی پس از زندگی رو کامل نگاه میکنم هرچند یکی دوسالی هست اصالت خودشو تا حدودی از دست داده ولی در مجموع میشه از بعضی تجربه ها یه چیزایی فهمید.

جهان دیگه هست که اگر نبود عدالت خداوند زیر سوال می‌رفت 

و اینکه انسان بهتر بگیم بیاید بندگی کنیم ..وقتی بندگی می‌کنی هم دنیات دلپذیر و درست هست هم اخرتت 

انسان های آزاده و درست ،این طوری زندگی کردن و در دل تاریخ هم ثبت شدن ...

اما اگه اعتقاد به آخرت نباشه هیچ مهار کننده ای نیست و هرکس بفکر اینکه این دو روز دنیا رو خوش باشه و دیگران براشون بی اهمیت میشن ...اگه آخرتی نباشه آفرینش ابتر و باطل میمونه 

نمیشه اصلا کسی که هزارن نفر رو کشته کجا جواب پس بده ؟؟

کاااااش همین باشه ک‌ میگید ولی متاسفانه نیس.سرمون  کلاه گشادی رفت 😔😔 تا دیروز میگفتن حرم زینب تو سوریه س. الان میگن اونجا فقط نمادشه.بدنش تو بقیع.😐 دیگه بخودمم اعتماد ندارم😂😐😐😐😔😔😔😔😔