2777
2789
عنوان

جهان پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 32 پست

اون دنیا صدها ازاین دنیابهتر و فراتر هست ، وابستگی های دنیوی فقط همینجاست ، صبورباش آرام میشی 

بی تابی کنی بیشتر بی قرار میشی ....

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

کاااااش همین باشه ک‌ میگید ولی متاسفانه نیس.سرمون کلاه گشادی رفت 😔😔 تا دیروز میگفتن حرم زینب تو س ...

من کاری به افراد ندارم مگ کتاب قرآن میگم بعضیا متاسفانه یه کاری کزدن مردم از دین زده شم قرآن خودش گفته و اینکه حتی یه نفر نتونسته بگه کجای قرآن اشتباه هست معجزه های زیادی هم توش هست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهییییی. سر صبی اشکمون در نیار جان جدت

تا وجود دادن قدر خونوادتو بدون ولی اینم یادت باشه ک ۱۰۰ خودتو واسه خونوادت نذار .بیشتر از خانوادت بفکر خودددددددت باش. زبونم لال  یه روزی بخودت میای میبینی نه خانواده ای هس نه پشتیبانی.پس خودتو دریاببببببب🥲🥲

کاااااش همین باشه ک‌ میگید ولی متاسفانه نیس.سرمون کلاه گشادی رفت 😔😔 تا دیروز میگفتن حرم زینب تو س ...

به احتمال زیاد در سایتهای نامعتبر خوندی ... حضرت زینب س ، درمدینه بودند و بسیار گریه میکردند وبرعلیه طاغوت ان زمان سخنرانی میکردند ، ترس از دادن تاج وتختشون دستور دادن این بزرگوار رااز مدینه طرد کنند ، همراه امام سجاد ع به شام آمد ، ودرراه بیمار شدند ،وقتی رسیدند دار فانی راوداع گفتند .ودرهمان جا به خاک سپردن . اللهم صلی علی محمدوال محمد 

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

من قضاوت نمیکنم 

حرف کسی رو 

چون در این رابطه اطلاعی ندارم .

فقط می‌دونم اسلام و دین به خودی خود بی نقصِ 

چون حرف از عدالت، مساوات ،گذشت، مهر، انفاق ،برادری و ....

زده ..

مُجری اون انسان هست 

و انسان هم خطا کار ..

و‌ مدام در آزمون و خطاست .

وقتی به حرف پروردگار گوش ندیم 

و حرف و‌سلیقه شخصی اعمال کنیم 

نتیجه اش میشه خطا .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

عظمت اون دنیا نسبت به این جهان 

مانند حلقه انگشتری در یک بیابان هست ‌.

تفاضل رتبه ها بیشتر از دنیاست ‌.

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
جهان دیگه ای نیس هر چی هس همینجاس.تا زنده ای استفاده کن از عمرت

😐😑🤨

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

هنگام مرگ پرده از راز هستی برداشته میشه و شما شاهد زیبایی مطلق خواهید بود و همین زیبایی باعث میشه تا قالب تهی کنید...بعداز اون دیگه روح به اجسام فنا پذیر دلتنگ نمیشه چون به منبع بی نهایت برگشته و دیگه چیزها و اشخاص فناپذیر اون رو ترغیب یا دلتنگ نمیکنه...

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

یا خدا ....😇....یعنی اینقدر زود باوری که هرکسی هرچی میگه شما باور میکنی ...🫤

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

الکی نگو ؟ چون گروهی دیگه صاحب سوریه شدن حالا میگن جای دیگس ؟ پس ملت این همه میرفتن اونجا زیارت چی ؟

اون گروه که گفته به اماکن مقدس کاری نداره

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید