2777
2789
عنوان

امروز خواهرمو بردم بیرون که دلش باز بشه کاش نمیبردم

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه بخاطر زایمان طبیعی خفه شد .. هنوز ۳ ماه نشده و فعلا نباید باردار شه چون سزارین شده

ای وای خدا بهش صبر بده

عزیزم خواهرت افسردگی بعد از زایمان هم گرفته با غم از دست دادن هم دیگه بدتر 

کنار میاد به زودی نگران نباشید فقط تنهاش نزارید

خیلی اتفاق سختی براش افتاده😓😓خدابهش صبر بدهو خیلی زود با یه اتفاق خوب دیگه جبران بشه براشدوست منم ...

کاش سقط شده بود زودتر ولی موقع زایمان اینجوری نمیشد با هزار امید ساک بیمارستان و کریر با خودش برده بود اتاقش چیده بود و دست خالی برگشت

قلبم به خدا یه لحظه انگار وایساد با پیامتخدا به دلت ارامش بده عزیزم

قربونت برم

خدانکنه مهربون

خدا عزیزهای شمارو حفظ کنه

تموم موهام یشبه سفید شد

پاییز میشه بخاطر شروع مدارس نابود میشم

هر لحظه میمیرم بخدا

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

چقدر سخته نه ماه سختی بکشی چشم انتظار بمونی بعد اینجوری بشه😢طول می‌کشه تا کنار بیاد

خیلی سخته ..شوکی که بهش وارد شده اصلا قابل هضم نیست براش بعضی وقتا میگه هنوز حس میکنم تو شکمم تکون میخوره 

بچه بخاطر زایمان طبیعی خفه شد .. هنوز ۳ ماه نشده و فعلا نباید باردار شه چون سزارین شده

کاش منم همون موقع زایمان طبیعی خفه میشد

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

کاش سقط شده بود زودتر ولی موقع زایمان اینجوری نمیشد با هزار امید ساک بیمارستان و کریر با خودش برده ب ...

ای وای

همون اتفاقی که برای دوست من افتاد😓😓همه دردش این بود که بچه رو هم دیده بود

از خدا میخام به حق همین شب عزیز خیلی زود به دلش آرامش بده و حالش خوب بشه🌹🌹

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
الهی بمیرم میشه بپرسم چرا

خدانکنه قشنگم

خطای پزشک

الهی بگردم خدارحمتش کنه

ممنونم سلامت باشید

ای وایهمون اتفاقی که برای دوست من افتاد😓😓همه دردش این بود که بچه رو هم دیده بوداز خدا میخام به حق ...

حالا خواهر من همه ی حسرت و دردش اینه که بچه شو ندید و بغلش نکرده ... همش میگه بچه م بدون بوس و بغل من رفت کاش حداقل ی نفر بغلش میکرد 💔