2777
2789
عنوان

امروز خواهرمو بردم بیرون که دلش باز بشه کاش نمیبردم

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 56 پست
قربونت برمخدانکنه مهربونخدا عزیزهای شمارو حفظ کنهتموم موهام یشبه سفید شدپاییز میشه بخاطر شروع مدارس ...

الهی بمیرم واسه دلت

جیگرم کباب شد، اشکم دروامد به خدا

نمیدونم واقعا چی بگم که یکم بتونه تسکینت بده

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی بگردم درد شما هزار برابر بزرگتره ... آخه چرا؟؟؟ منم ی بچه ۶ ساله دارم

خدا حفظش کنه

درد و بلا ازش دورباشه ان شاءالله.

آمپول اشتباهی

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

افسردگی ..داغ بچه ش .. شوک بزرگی که بهش وارد شده ..زخم زبون ها و ....

الهی بگردم 

دلم آتیش گرفت براش بخدا

از خدا توی همین شب عزیز می‌خوام یجوری براش جبران کنه که فراموش کنه این روزارو

الهی بگردم دلم آتیش گرفت براش بخدااز خدا توی همین شب عزیز می‌خوام یجوری براش جبران کنه که فراموش کنه ...

ممنون عزیزم خودم الان دارم گریه میکنم و فقط دعا میکنم خدا براش ی جوری جبران کنه که یادش بره ... دعا کنید سال دیگه این موقع پسرش بغلش باشه

حالا خواهر من همه ی حسرت و دردش اینه که بچه شو ندید و بغلش نکرده ... همش میگه بچه م بدون بوس و بغل م ...

غم بزرگیه.. خدابهش صبر بده

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»