2777
2789

بعد از ۳ ماه که بچه شو از دست داده و خونه نشین شده امروز به زور راضی ش کردم بریم بیرون بازار و خرید و ... از همون لحظه اول هر نوزادی توی کالسکه یا بغل مادرش می دید تا لحظه آخر چشم برنمی‌داشت و با حسرت برمی‌گشت تا جایی که دیده میشدن نگاه شون میکرد چشماش پر اشک میشد باز من دست شو میکشیدم و می‌بردم تو فروشگاه ها و دوباره با دیدن ی بچه دیگه کلا انگار از این دنیا خارج می‌شد... جگرم براش آتیش گرفت گفتم بیا برگردیم خونه گفت آره برگردیم دست شو گرفتم آوردم دوباره بهم ریخت کاش نمیبردمش واقعا نمیدونم باید براش چکار کنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بمیرم

من ۶سالمو از دست دادم خیلی الکی

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اخی عزیزم بچه ش چندوقتش بوده؟

خوب کردی که بردی بالاخره که باید به اجتماع برگرده خب با این شرایط مواجه بشه کم کم عادت میکنه و کمتر اریت میشه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه