2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاین

62 بازدید | 7 پست

همه خوش حالن من خیلی گرفتارم همش حرف می‌شنوم از این و اون بخاطر درسم چون رشته خوبی قبول نشدم  و خودم خیلی حساس شدم رو حرفا چیزایی میگن یادم نمیره هی با خودم میگم کسی دیگه بهم زنگ نمیزنه حالمو نمیپرسه اصلا هیچ کی بهم زنگ نمیزنه تا زمانی رشتم مشخص نبود همه باهام خوب بودن الان اصلا گوشیم زنگ نمیخوره مهم نیستم هیچکی تحویلم نمیگیره بگین که روزای خوب منم میرسه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غیر ۲ نفر و خانوادم دیگه کسی نیست قبلا همه بودن با این که من برا همشون بودم الان دیگه نیستن

بله کاملا درسته

همینقدر بسه

سخت نگیرین 

آدم دوتا رفیق داشته باشه بهتر از اینه که ده تا دوست داشته باشه

چون قبول شدی و ادم موفقی هستی کسی دور و برت نیس قانون دنیاست وقتی تو مسیر درستی و موفقی تنها میشی د ...

نه رشته خوبی قبول نشدم فکر می‌کردند رشته خوبی قبول میشم همه باهام خوب بودن حالا که قبول نشدم هیچکی حال منو نمیپرسه چن ماهه انگار نیستم