2777
2789
عنوان

شوهرم مجردی رفته مسافرت نباید یه شب بخیر به من میگفت بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 68 پست
کاری نداره...بهش پیام بده یک خانوم زیبا منتظر پیام شب بخیر و بوسه همسرشه ...شما از اقا(اسمشو بنویس ) ...

عزیزم میشه کمکم کنی؟ شوهر من این وقت شب گفت نمیتونم بیام خونه کار دارم . دارم میرم بیرون شهر ماشین نشون فروشنده بدم چون فروشنده روزا سرکاره و خوابه گفته الان بیا . داره با دوستش میره و کلا نمیخواد بیاد خونه امشب

چیکار کنم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عقدیم هنوز عروسی نکردیم

آها بخاطر این پرسیدم چون شوهر منم همینطوره 🤦‍♀️😔 جواب نمیده یا نمیاد و همششش با دوستاشه رفیق بازی تو جمع هایی ک معلوم نیس کی هست اصلا نمیتونم باور کنم همش فکرای منفی میکنم مثلا میشه یهو یه شب نمیاد میگه خواب رفتم پیش دوستام منم چیزی بگم دعوای شدید میشه و من شدم ادم شکاک و بدبین

عزیزم خودت پیام شب بخیر بدهموقعیت اون با تو فرق داره، تو جای خالیشو داری میبینی برا همین تو افتادی ت ...

عزیزم میشه کمکم کنی؟ شوهر من این وقت شب گفت نمیتونم بیام خونه کار دارم . دارم میرم بیرون شهر ماشین نشون فروشنده بدم چون فروشنده روزا سرکاره و خوابه گفته الان بیا . داره با دوستش میره و کلا نمیخواد بیاد خونه امشب

چیکار کنم؟

عزیزم میشه کمکم کنی؟ شوهر من این وقت شب گفت نمیتونم بیام خونه کار دارم . دارم میرم بیرون شهر ماشین ن ...

بهش بگو من خیلی لذت میبرم که تو تموم تلاشتو میکنی که بیشتر از قبل برای زندگیمون کار کنی حتی از خوابت بزنی...

ولی میشه این بار آخر باشه؟

آخه وقتی تو توی خونه نیستی من تنهایی دلم آروم و قرار نداره...وقتی هستی قوت قلبی برام راحت میتونم تا صبح بخوابم...

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*
بهش بگو من خیلی لذت میبرم که تو تموم تلاشتو میکنی که بیشتر از قبل برای زندگیمون کار کنی حتی از خوابت ...

یعنی اصلا برام مهم نباشه راست میگه یا ن؟ اخه حس میکنم داره میره پیش زنی چیزی😔این فکرا میاد سراغم چون سابقه خیانت داشته متاسفانه چجوری راحت بگیرم بخوابم و بیخیال باشم هردیقه میگم نکنه دروغ میگه

میشه بگی چجوری وقتی میره مسافرت فکرای نمفهمی نمیکنی و میزاری بره؟ منم میخوام یاد بگیرم البته اعتماد ...

چ فکر منفی مثلا

میدونم میشینن دور هم نهایتش ی قلیون میکشن 

ورق بازی میکنن

میرن بیرون میگردن

بقیشون مجرد هم هستن

عزیزم میشه کمکم کنی؟ شوهر من این وقت شب گفت نمیتونم بیام خونه کار دارم . دارم میرم بیرون شهر ماشین ن ...

گلم اساس زندگی رو اعتماد هست، باید ببینی چرا به شوهرت شک داری و این حس عدم اعتماد رو یا حل کنی یا ثابت

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

چ فکر منفی مثلامیدونم میشینن دور هم نهایتش ی قلیون میکشن ورق بازی میکننمیرن بیرون میگردنبقیشون مجرد ...

اخه اونا مجردن شاید دوست دختر بیارن یا شوهر وسوسه بشه تو همچین جمع هایی باشه و ی وقت اشتباه کنه گول بخوره