کاری نداره...بهش پیام بده یک خانوم زیبا منتظر پیام شب بخیر و بوسه همسرشه ...شما از اقا(اسمشو بنویس ) ...
عزیزم میشه کمکم کنی؟ شوهر من این وقت شب گفت نمیتونم بیام خونه کار دارم . دارم میرم بیرون شهر ماشین نشون فروشنده بدم چون فروشنده روزا سرکاره و خوابه گفته الان بیا . داره با دوستش میره و کلا نمیخواد بیاد خونه امشب
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
آها بخاطر این پرسیدم چون شوهر منم همینطوره 🤦♀️😔 جواب نمیده یا نمیاد و همششش با دوستاشه رفیق بازی تو جمع هایی ک معلوم نیس کی هست اصلا نمیتونم باور کنم همش فکرای منفی میکنم مثلا میشه یهو یه شب نمیاد میگه خواب رفتم پیش دوستام منم چیزی بگم دعوای شدید میشه و من شدم ادم شکاک و بدبین
عزیزم خودت پیام شب بخیر بدهموقعیت اون با تو فرق داره، تو جای خالیشو داری میبینی برا همین تو افتادی ت ...
عزیزم میشه کمکم کنی؟ شوهر من این وقت شب گفت نمیتونم بیام خونه کار دارم . دارم میرم بیرون شهر ماشین نشون فروشنده بدم چون فروشنده روزا سرکاره و خوابه گفته الان بیا . داره با دوستش میره و کلا نمیخواد بیاد خونه امشب