2777
2789
عنوان

شوهرم مجردی رفته مسافرت نباید یه شب بخیر به من میگفت بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 68 پست
پیاماش معلوم میشه چی نوشته ؟

نه معلوم نمیشه...اگه میخوای اینو بفهمی فقط باید شکایت کنی قاضی مجوز بده...پیگیر این نباش

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکلش چیه؟

مجردی سفر رفتن تو دوران متاهلی خوب نیست ، کلا رفیق بازی کار خوبی نیست ، دوستاش اون چیزهایی رو هم که نمیدونه بهش یاد میدن ، اگه به حرفت گوش میده اصلا نزار بره 

مجردی سفر رفتن تو دوران متاهلی خوب نیست ، کلا رفیق بازی کار خوبی نیست ، دوستاش اون چیزهایی رو هم که ...

چی بگم. آخه میرسه ب من و بچم ما رو هم زیاد میبره مسافرت. اگه بهش بگم در این حد هم نرو گارد میگیره

چی بگم. آخه میرسه ب من و بچم ما رو هم زیاد میبره مسافرت. اگه بهش بگم در این حد هم نرو گارد میگیره

عزیزم اینکه میگی در این حد نرو ،به نظرم چون خودت هم بهش حق میدی که لااقل حقشه یه مسافرت مجردی بره! 

ولی در واقعیت این منطق درسته که مرد متاهل این حق رو نداره که زن و بچه اش رو بزاره ولی خب دیگه اگه شوهرتون رفیق بازه و قبول نمیکنه دیگه چاره ایی نیست

عزیزم اینکه میگی در این حد نرو ،به نظرم چون خودت هم بهش حق میدی که لااقل حقشه یه مسافرت مجردی بره! و ...

همه مردها باید برن چرا حق نداشته باشن

خانوما هم برن

البته توی محیط امن

چرا منطقیه ک نرن بنظر شما؟

مرد متاهل اگه دلش سفر مجردی میخواد نباید اصلا ازدواج میکرد، بیای زندگی تشکیل بدی و زن و بچه داشته باشی بعدش اونا رو بزاری تنها بری صفا و گردش !! من اینو قبول ندارم 

مرد اگه میخواد با دوستاش بره جایی دیگه باید تا شب تو خونه ی خودش باشه عزیزم این قوانین زندگی من هست شما مجبور نیستی که قبول کنی ، من نظر خودم رو اینجا بهتون گفتم

من خودم چون به شدت از رفیق بازی همسر بیزارم قبل از ازدواج با شوهرم این چیزها رو توافق کردیم