2777
2789
خب دیگه حالا تو هم بی احترامی نکن جو برندارن بگن تتلو باعث بی ادبی شما ام شده و فلان :/

زیاد حرف میزنن توجه نکن

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اهااایعنی اطرافیان شمارو روانی کنن و شما از فرط عصبانیت خودتونو داغون کنید و دهن به فحاشی باز کنید ؛ ...

خیلیا توی شرایط فاجعه بار هستن ادم بلاخره یه جا باید به خودش بیاد

مرد گنده بچه که نیست!!

ب تو بگن بیا تبلیغ مارو کن چهارنفر بهمون رای بده اونموقع ۴ ملیون فالور داشت بیارن بشوننت کنار یه آخو ...

اینا فکر میکنن تتلو ادم نیست، فکر میکنن کاسه ی صبری برا لبریز شدن نداره، فکر میکنن بااااید تحمل کنه هرچی که بود و هست 

اصلا براشون قانع کننده نیست

آره اون موقع ها خوب بود ولی بعدش شخصیت اصلیشو رو کرد

و درضمن چندین و چنددددسال ، ده ها سال اونجوری زندگی کرد 

حالا چون فشاریش کردن و سه چهارساله اینطوری فحاشی میکنه، این سه چهار سال از نظر شما شد شخصیت اصلی ؟ جالبید بقران.

تو که خوبی و انسانیت سرت میشه چرا منو قضاوت میکنی و میگی بد دلم؟؟؟وقتی یه حرفی میزنی واقعا بهش عمل ک ...

وای منظور منو متوجه نشدی تو کلا 

رو کسی ریپلای کرد ب نظری ک داد میخاست منصرفش کنه ک چرا تو اون نظرو دادی اینو نگو اونو بگو

متوجه شدی؟

مگه من میگم کسی ریپ نزنه اصلا ب من چ عزیزه من

ول کن عزیزه من

شما ببخش اگه بد متوجه شدی

سعی کن شماهم کسیو قضاوت نکنی

من به حسش کار ندارمگفتم خودش گفت دنبال مجوز بودم که رفتم سمت آخوندااز سر وطن پرستی نبود.دنبال مجوز ب ...

چرا بقیه ی خواننده های مزخرفِ ایران ( منظورم خوباشون نیستن اونایی که واقعا مزخرفن ) برای مجوز گرفتن نرفتن سراغ اخوندا؟ این چه منطقیه شما داری ؟ تتلو خودش کِی همچین حرفی زده که من برای پاچه خواری و مجوز گرفتن رفتم سراغ آخوندا؟ وا.

تو که خوبی و انسانیت سرت میشه چرا منو قضاوت میکنی و میگی بد دلم؟؟؟وقتی یه حرفی میزنی واقعا بهش عمل ک ...

خانوم برق اسای عزیز نینجای مهربون عزیز دلم ب دل نگیر حرفامو شبت بخیر

دیگ سلیقش بودهمردونگیشو فراموش نکرد هیچوقتآیسان اسلامی کلی راجبش حرفای خوب خوب زده

کسی ک چهره مطرحیه نباید فقط سلیقه خودش رو دنبال کنه

خیلی از خواننده ها ممکنه اونی نباشن ک ما میبینیم ولی ملاحظه گرن چون میدونن تو چه موقعیتی هستن