2777
2789
عنوان

بیاید یه چیز عجیب بگم

124 بازدید | 17 پست

من بعضی از حدسایی که میزنم درباره آیندم درسته، یجورایی حس ششم دارم ولی زیاد قوی نیست

وقتی به این فکر میکنم که در آینده بچه دار بشم همیشه این میاد تو ذهنم که نازام😐

و اطرافیانم مثلا دوستام هم باهام شوخی میکردن میگفتن مثلا نازایی و این حرفا و برام عجیبیه چون من هیچوقت جلوی هیچکس اینو نگفتم

خیلی هم رندوم بهم اینو میگن یعنی قشنگ وقتی انتظارشو ندارم😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امتحان نکردم برای سوالای بقیهولی بعضی وقتا یه سری چیزا درباره زندگی بقیه ناخودآگاه میاد تو ذهنم که ن ...

به نظرت من تا تاریخ مدنظرم به شهری که مسخوام مهاجرت میکنم؟ شخص مد نظرم سمپاد قبول میشه؟ کلا درباره من چی به دلت نیوفته

منم همین طوری ام 

یه نمونه اش اینکه دنبال کار بودم هر مصاحبه ای که میرفتم میدونستم که نمیشه همیشه وقتی میرفتم مصاحبه توی ذهنم بود که شغلم مربی گری اخرم همون شد 

یا داییم همیشه توی ذهنم بود که فقط یدونه دختر داره زنداییم دو بار بعد به دنیا اوردن دخترش حامله شد جفتشم پسر بود ولی هر دوتاشون توی شکم مادرش فوت کردن و عجیب اینکه یه حسی بهم میگفت که این بچه ها نمیمونن توی این دنیا 

مهربون باش اما ضعیف نباش
به نظرت من تا تاریخ مدنظرم به شهری که مسخوام مهاجرت میکنم؟ شخص مد نظرم سمپاد قبول میشه؟ کلا درباره م ...

مطمئن نیستم زیاد اعتماد نکن ولی

به اون شهری که میخوای نه به یه شهر دیگه مهاجرت می‌کنی

قبول میشه

منم همین طوری ام یه نمونه اش اینکه دنبال کار بودم هر مصاحبه ای که میرفتم میدونستم که نمیشه همیشه وقت ...

برا من داره ترسناک میشه حقیقتا

خیانت یه نفر رو پیش بینی کردم

فقط نگاه طرف کردم و یهو اومد تو ذهنم و درس هم بود انگار