2777
2789
عنوان

راهی وجود داره ک جلوشو بگیریم ولی رابطه تموم نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 53 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ۲۷ سالمه فک میکردم تنهام ولی یکی مثه خودم پیدا شد 😅میخام بگم اینچیزایی ک میگی بزا منم پیش اومده ...

بخدا تنهاییشم تا یجایی خوبه بعد ببین هرچی بگذره شرایط  اقتصادی سخت تر میشه پسرا کمتر پاپیش میذارن ینی هرسال شانس کمترمیشه میترسن بیان جلو

ما که سنتی ازدواج کردیم خیرسرمون و اولین رابطمون با شوهر قانونی بود گویی رو اب خونه ساختیم!وای ب تو ...

تیپم به روزه ینی رشت همه همینجوری می‌گردن دوستامم ک سر زندگین تیپ منن هم لباس هم آرایش ینی غیرمعقول نیستم تو شهرمون

چی بگیم اخه مامانم اصلا اونطوری نیس چیزی بگ به کسی میگ آدم بچشو نمیذاره حراج ک

نمیدونم هستن کسایی ک دنبال دختر دم بختن و باخانواده توی شهرها 

دنبال این سایت ها هم نرو ک همش دیوث بازیه

خداجونم شکرت🦋

بخدا تنهاییشم تا یجایی خوبه بعد ببین هرچی بگذره شرایط اقتصادی سخت تر میشه پسرا کمتر پاپیش میذارن ین ...

بهتره خودتو سرگرم کنی دنبال هدف خاص دیگه باشی تو زندگی 

بیشتر بیرون بری 

کلاسی ک علاقه داری برو همش خونه نمون 

گاهی کافه تنهایی برو 

منم گاهی این حسا ک میگی برام پیش میاد گاها گریه کردم واسش بخصوص موقعی ک هورمونا قاطی میشه و نیاز داری ب ی مرد ک فقط ماله خودت باشه 

ولی چ میشه کرد 

غصه بخوریم پیر شیم ؟؟ 

بعدش الانم ک مجردیم دردسر کمتره نه اشپزی ن مجبوری حموم دستشویی بشوری و دستمال بکشی  ن ادا اصول مادر شوهر و خواهر شوهر داری 

اینا مزیتای مجردی هست قدر بدونیم باشه ؟ ♥️

تیپم به روزه ینی رشت همه همینجوری می‌گردن دوستامم ک سر زندگین تیپ منن هم لباس هم آرایش ینی غیرمعقول ...

خب چجوری؟ دختر مجردای الان ی سری دخترن ولی عین زنا میگردن موهای مشکی ولی از ته مش شده ناخونای بلند بدجور و لاک قرمز جیغ ارایش زیاد انواع تزریق ژل ب جاهای مختلف نمیشه تشخیص داد زنه مادره بعد یهو میبینی طرف ۱۸ سالشه فقط !ارایش خوبه اصلا شادابی میده ولی فرق داره ارابش دختر مجرد با زن

ی ابرو برداشته و نمیز صورت بند انداخته  ی ارایش ملیح لباس هم میتونه ی هودی با ی شلوار مام استایل باشه با شال یکمم موهاش بیرون.هی هرز نخنده ارایشای غلیظ نکنه اگر پسر خوب ب تورت نخورد بیا فحش بده

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
بهتره خودتو سرگرم کنی دنبال هدف خاص دیگه باشی تو زندگی بیشتر بیرون بری کلاسی ک علاقه داری برو همش خو ...

دسشوییو خوب اومدی😂😂😂دقیقا خونه خودمون اصن کار نمیکنم ،من خیلی احساسیم خیلی پدرم داره درمیاد و البته فکرم نمیکنم پسرای این نسل بتونن خلا احساسیتو پر کنن ولی این علامت سواله بیشتر دیوونم میکنه ک چرا سمت من اینجوری هی میاد بعد میگم ینی دوستام قبل ازدواج تن دادن به این کارا ک دوس پسره گرفتتشون یا واسه اونا رابطه نمیخواسته تو دوستی نمیشه ک من همش هول جذب کنم

خب چجوری؟ دختر مجردای الان ی سری دخترن ولی عین زنا میگردن موهای مشکی ولی از ته مش شده ناخونای بلند ب ...

من فقط بینیم عمله ارایشمم خیلی زیاد نیس و کلا فیسم بچگونس اندامم پره ولی هرکی میبینتم میگ به چهرت ۲۳اینا میخوره کاشت ناخنم یه ساله نمیکنم فقط لاک میزنم موهامم مشکی لخت بلنده نه واقعا نامتعارف نیستم به خودم میرسم ولی نه مث داغونا