2777
2789
عنوان

راهی وجود داره ک جلوشو بگیریم ولی رابطه تموم نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 53 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۳۰سالشم همینه

سن خودم خیلی کمه ولی منم سی ساله اینطوری دیدم، اکثرا کم سنن ،

هستن خوب هاش از نظر من ، هر جور ادمی هست ولی بازم بهتره دنبالشون نکنی و صبور باشی

لطفاً با احترام نظرتون رو بدید💫🌱✨       (  اونایی که رو مردا حساسن من پسرم پس الکی وقت هدر ندید)

سن خودم خیلی کمه ولی منم سی ساله اینطوری دیدم، اکثرا کم سنن ،هستن خوب هاش از نظر من ، هر جور ادمی هس ...

من دیگ فک می‌کنم یا کلا وجود نداره یا اون مدلیارو آشنا برمیداره نمیذاره بیاد سمت دختر غریبه

بعد هی آدمو میبرن زیرسوال😐هی وای چجوری ۲۷سال هیچ کار نکردی مگ میشه اگ همینجوری مجرد بمونی میخوای زن ...

عزیزم یه سایت هس به نام     اغاز نو    توی این سایت ثبت نام کن مردای زیادی پیشنهاد میدن اکثرا هم مشکل دارن اما بعضیاشون خوبن

۲۷سال اره همه دوستام سر زندگین دارن بچه دار میشن من هنوز نتونستم یه آدم امن پیدا کنم برای آشنایی حتی

منم ۲۷ سالمه 

فک میکردم تنهام 

ولی یکی مثه خودم پیدا شد 😅

میخام بگم اینچیزایی ک میگی بزا منم پیش اومده و همدردم باهات 

ولی خب تنهایی بهتر از بودن با ادم هوس باز و اشتباهه 

ما که سنتی ازدواج کردیم خیرسرمون و اولین رابطمون با شوهر قانونی بود گویی رو اب خونه ساختیم!وای ب تو ک میخای ب خاطر اینکه همه بگن ببین ازدواج کرد بالاخره راضی بشی !ببین اینکارو نکن هم پردتت میزنن هم تهش ولت میکنن.میوه هم ک برگردی بد و خوب توش هست ینی بین مردا همه بدن و بی ازدواج رابطه میخان!!!من ک نمیتونم باور کنم.چجوری میپوشی شاید عیب ظاهرت ک اینجور پسرا جذبت میشن.تنگ میپوشی ارایش بدجور داری یا ناز و غمزه بدجور ک اینجور پسرا جذبت میشن کدوم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون