با این اوصاف که هرچی میاد سمتم همش حرفای مثبت۱۸میزنن و ذهنشون به سمت رابطس اگ بخوام اینو معیار قرار بدم و همش حذف کنم تا ۶۰سالگی باید بمونم! راهی وجود داره بنظرتون جلوی پسرو تو این چیزا گرف ولی رابطه ادامه پیدا کنه؟!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ما که سنتی ازدواج کردیم خیرسرمون و اولین رابطمون با شوهر قانونی بود گویی رو اب خونه ساختیم!وای ب تو ک میخای ب خاطر اینکه همه بگن ببین ازدواج کرد بالاخره راضی بشی !ببین اینکارو نکن هم پردتت میزنن هم تهش ولت میکنن.میوه هم ک برگردی بد و خوب توش هست ینی بین مردا همه بدن و بی ازدواج رابطه میخان!!!من ک نمیتونم باور کنم.چجوری میپوشی شاید عیب ظاهرت ک اینجور پسرا جذبت میشن.تنگ میپوشی ارایش بدجور داری یا ناز و غمزه بدجور ک اینجور پسرا جذبت میشن کدوم
یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون