2777
2789
عنوان

راهی وجود داره ک جلوشو بگیریم ولی رابطه تموم نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 53 پست
منم کسی باور نمیکنه

متاسفانه اینطوری ام که نه پوششم مثل محجبه هاس که مذهبی هارو جذب کنم

ن اخلاق و رفتارم مثل به اصطلاح روشنفکراس که  هر جایی برم و از بین روابط آزادانه و بدون چارچوب یه کیس ازدواجی پیدا کنم🤦‍♀️

پوششم امروزیه ولی از درون مثل مریم مقدس که روی حروم و حلال حساسم🥴😂 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مثل کجا عزیزم؟

اولا سعی کن هر جا میری نشون ندی دلت ازدواج میخاد و ازدواجی هستی.وابستش کن.بعد در اوج تلفنت خاموش کن بگو من دیگه فک میکنم خانواده ها باید مطلع بشن ینی تو برا رابطه تصمیم بگیر مغز متفکر بشو.نذار اون پسر تعیین کنه تا رابطه  جن سی نباشه پس دوستی هم قطع.بعدم سعی کن ی جا مشغول کار بشی مثل کتابخونه یا فروشنده لباسی چیزی ک زیاد سر و کار داشته باشی با ادما هم مرد هم زن چ بدونی خواهر طرف پسندت کنه همیشه ک خوده پسر نمیاد جلو ی وقتا خواهر یامادر از یکی خوشش میاد و ازدواج مبشه ی جا مشغول ب کار بشو جاش مهمه

مثلا فروشنده لباس خوبه بگرد پیدا میکنی

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
اولا سعی کن هر جا میری نشون ندی دلت ازدواج میخاد و ازدواجی هستی.وابستش کن.بعد در اوج تلفنت خاموش کن ...

این اوج بنظرت حدودی باید چند ماه ازش گذشته باشه میدونم واسه هر رابطه ای ممکنه متغیر باشه ولی یه حدود بگو

این اوج بنظرت حدودی باید چند ماه ازش گذشته باشه میدونم واسه هر رابطه ای ممکنه متغیر باشه ولی یه حدود ...

ببین پسرای الان اکثرا دوست دختر داشتن و میان پیشنهاد میدن بعضیا خیلی سخت وابسته میشن.اینجور وقتا باید ی کم زبلی کنی.مثلا میرین جایی تو حساب کن سهم خودت رو.برا قرار بعدی وقت خواست بگو فعلا نمیتونم ی بهانه  بیار هی بپیچون این هی کنجکاوت بشه بعد با شوق و ذوق ی خاطره بامزه از خودت بگو سعی با دهن باز خنده های چندش نکنی شیرین و بامزه باشی اجازه بدی اونم نظرش بگه حرفش بزنه.مثلا برین پارک یا برین شهر بازی خاطره سازی کن،کم کم مهرت ب دلش نشست هی دور بشو هی کمرنگ بشو اون هی میاد جلو

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون