2777
2789
عنوان

چطوری میتونم با فامیل قطع رابطه کامل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 28 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی میخواسته به شما بفهمونه که مثلا بچه های من پولدارن🙄

اره دقیقا یا بچه ش کار خیر می‌کنه با پول خیریه پول مردم گوشت میگیرن میگه بچم این کار کرد بدم میاد ازش چاخان دروغ گو خدارو شکر شناختم

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻
خالم یعنی مامان بزرگش من نمی‌فهمم که چی چوسی میاد

دقیقا همین کاهش وزن واسه منم پیش اومده ، منم یه مدتیه افزایش وزن دارم به خاطر افسردگی پرخوری عصبی گرفتم و چاق شدم یکم بعد به من میرسن میگن چقدر چاق شدی لاغر کن ، حالا بچه های خودشون مثل تاپاله میمونن

دقیقا همین کاهش وزن واسه منم پیش اومده ، منم یه مدتیه افزایش وزن دارم به خاطر افسردگی پرخوری عصبی گر ...

عزیزم ارتباط تو چرا کم نمیکنی منم خیلی حالم ب. میشد از این موضوع هرکاری میکنید به هیچ کس نگید ما خونمون باز سازی کردیم کور شدن از حسودی به زور گفتن مبارک  باشه حتما خط تو عوض کت ارتباط کم کن فامیل

دوست آشنا به درد نمیخوره ،دوستم خوب نیس 

اره دقیقا یا بچه ش کار خیر می‌کنه با پول خیریه پول مردم گوشت میگیرن میگه بچم این کار کرد بدم میاد از ...

آدم خیلی خوبه تا قبل از این که فامیلش اینجوری مثل من افسردش کنه بشناسشون و قیچیشون کنه

آدم خیلی خوبه تا قبل از این که فامیلش اینجوری مثل من افسردش کنه بشناسشون و قیچیشون کنه

اول راهی عزیزم ببخشید این جوری میگم من ۲۵ سالمه ولی دقیقا تو سن تو بودم که فهمیدم شناختم و فهمیدم هیچ کس جز پدر مادرم به درد نمیخوره حتی قید دوستامم زدم در این حد

عزیزم ارتباط تو چرا کم نمیکنی منم خیلی حالم ب. میشد از این موضوع هرکاری میکنید به هیچ کس نگید ما خون ...

الان که دیگه یه موضوعی پیش اومد بینمون که آشکارا باهاشون قطع رابطه کامل کردم ولی آثار اون زخمایی که قبلا به جسم و روحم زدن هنوز تو زندگیم هست و آزارم میده😢

الان که دیگه یه موضوعی پیش اومد بینمون که آشکارا باهاشون قطع رابطه کامل کردم ولی آثار اون زخمایی که ...

میفهمم منم یه مدت اینجوری بودم و متاسفانه این وسواس دائمی شد تو وجودم از موضوعات مختلف ، اینا که اذیتت کردن رو کاغذ بنویس پاره کن

اول راهی عزیزم ببخشید این جوری میگم من ۲۵ سالمه ولی دقیقا تو سن تو بودم که فهمیدم شناختم و فهمیدم هی ...

منم خیلی وقت پیش شناخته بودمشون ولی مادرم نذاشت قطع رابطه کنم و مدام سعی میکرد منو بهشون وصل کنه تا این که کلا  از هم پاشیدم و حالمو اینجوری بد کردن

منم خیلی وقت پیش شناخته بودمشون ولی مادرم نذاشت قطع رابطه کنم و مدام سعی میکرد منو بهشون وصل کنه تا ...

نه مادرت خودش متوجه میشه من متاسفانه بابابزرگم زنده س اذیتم می‌کنه اونم زخم زبون میزنه دخترانش میگن پیشش ، تیکه میزنه به احترام مادرم مجبوری تحمل میکنم