2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی😐

عزیزم شیر خشک که به بچه میدی تو ماه های مختلف تعداد قطره ایی که از شیشه شیرش میاد فرق داره

هرچی بزرگ تر میشه تعداد قطره ایی که باید بیاد بیشتر میشه

میخواستم بدونم نوزاد من الان باید چند قطره استفاده کنه

عزیزم شیر خشک که به بچه میدی تو ماه های مختلف تعداد قطره ایی که از شیشه شیرش میاد فرق دارههرچی بزرگ ...

والا بچم ۱۴ ماهشه داره شیر خشک میخوره اینی ک میگی تازه می‌شنوم میشینی قطره هارو میشمری هربار؟؟؟؟

والا بچم ۱۴ ماهشه داره شیر خشک میخوره اینی ک میگی تازه می‌شنوم میشینی قطره هارو میشمری هربار؟؟؟؟

این چه حرفیه. شاید شما دقت نکردی یا نمیدونی

تعداد قطره ایی که وارد دهن بچه میشه تو ماه های مختلف مهمه

بزن تو گوگل متوجه میشی

این چه حرفیه. شاید شما دقت نکردی یا نمیدونیتعداد قطره ایی که وارد دهن بچه میشه تو ماه های مختلف مهمه ...

چی میگی بابا

تعداد قطره چ اهمیتی داره

چیزی ک مهمه مقدار شیری هست ک میخوره

مثلا دختر من ۱۲۰ تا میخوره حالا میخواد هزارتا قطره باشه میخواد صدتا قطره باشه

من دخترمو هرماه میبرم چکاپ والا درمورد حجم شیرش دکتر سوال میکنه نه تعداد قطره 

چی میگی باباتعداد قطره چ اهمیتی دارهچیزی ک مهمه مقدار شیری هست ک میخورهمثلا دختر من ۱۲۰ تا میخوره حا ...

باشه نوشه جونش 

خب نمیدونی چرا مقاومت میکنی

بزن گوگل متوجه میشی البته اگه گوگل رو قبول داشته باشی

باشه نوشه جونش خب نمیدونی چرا مقاومت میکنیبزن گوگل متوجه میشی البته اگه گوگل رو قبول داشته باشی

مقدار شیر مورد نیاز کودک همونجوری ک پشت شیر خشکم نوشته برحسب میلی لیتر مثلا ۹۰ تا بخوره اینا

اگر منظورت سر شیشه هست که بعد ۶ ماه میتونی سرشیشه مناسب بالای ۶ ماه بگیری

ولی اینکه میگی بچه درطول روز چند قطره شیر بخوره منطقی نیست 

ملاک قطره نیست ملاک میلی لیتر.

مقدار شیر مورد نیاز کودک همونجوری ک پشت شیر خشکم نوشته برحسب میلی لیتر مثلا ۹۰ تا بخوره اینااگر منظو ...

کاملا درست میگی شاید من جوری گفتم که اشتباه برداشت شد

شما همون میلی لیتری که مثلا ۹۰ تا بخوره مهمه که در دوماهگی با سر شیشه ایی بخوره که دوتا سوراخ داشتع باش و همین طور به گفته خودت بالای ۶ماه مثلا ۴ قطرس

من به میلی لیتر چیزی که میخوره  کار ندارم به میزان اون اندازه میلی لیتری که در ماه های مختلف وارد دهنش میشه رو سوال کردم

امیدوارم تونسته باشم توضیخ بدم