2777
2789
عنوان

از چه قدی به بعد برا زن بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1361 بازدید | 126 پست

شما خانوم باشی با هر قدی قشنگی

ولی طرف سلیطه باشه فکر کنه چون قدش کوتاهه تو بغلیه خنده داره

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۱۶۵ام، متوسط رو ب بلندم

دوسش دارم

هر قدی با تناسب اندام همراه باشه جذابه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
عزیزم شما چند سالگی پریود شدین ؟؟اون موقع قدتون چند بود؟

دوم راهنمایی شدم ۱۷۴بودم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
شما خانوم باشی با هر قدی قشنگیولی طرف سلیطه باشه فکر کنه چون قدش کوتاهه تو بغلیه خنده داره

اره

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
من قدم کوتاهه.یه دختره قدش ۱۶۰ به بالا بود.به من میگفت خوشبحالت دوست داشتم قد منم کوتاه تر بود‌.تعجب ...

اره منم ۱۶۳ هستنم دوست داشتم کوتاتر بودم

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است