2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام. تو رو خدا انقدر راحت شیاف دیکلوفناک رو برا بچه مردم توصیه نکنین.به خدا خطرناک این شیاف!!

چه خطری داره عزیزدلم؟دکتر پسرم همیشه میگه تب زیر ۳ روز نگران کننده نیست فقط باید با شربت استامینوفن کنترلش کنی گفتم اگه پایین نیومد ایبوپروفن بدم؟گفت به هیچ عنوان از این دارو استفاده نکن اگه تبش پایین نیومد دو سوم شیاف دیکلوفناک بزار

سلام عزیزم.پزشک عمومی هستم. خوشحال میشم بتونم کمکت کنم.علائم دیگه چی داره؟ حالت تهوع، استفراغ، سر در ...

بدن درد هم داره میگه کل بدنم درد میکنه، جز این و تب علائم دیگه نداره

https://daigo.ir/secret/4475326302
چه خطری داره عزیزدلم؟دکتر پسرم همیشه میگه تب زیر ۳ روز نگران کننده نیست فقط باید با شربت استامینوفن ...

نه عزیز دلم. اینکه دکتر به پسر شما تجویز کرده دلیل نمیشه به بقیه توصیه بشه.

پزشک با توجه به وضعیت و بررسی هایی که کرده ویکلورو به شما گفته!!

سلام عزیزم.پزشک عمومی هستم. خوشحال میشم بتونم کمکت کنم.علائم دیگه چی داره؟ حالت تهوع، استفراغ، سر در ...

فعلا نمیتونیم ببریمش دکتر واقعا ممنون میشم بگی چی کار باید بکنم🥲

https://daigo.ir/secret/4475326302
بدن درد هم داره میگه کل بدنم درد میکنه، جز این و تب علائم دیگه نداره

به نظرم ویروسیه. حالا یا آنفولانزا)با توجه به شدت شیوعش(یا یه ویروس ساده.

در هر حال سعی کن تبش رو با تن شویه و استا کنترل کنین حالا یا قرص یا شربت یا شیاف)معمولا تو این سن دیگه بچه اجازه شیاف رو نمیده(

استا بدن دردش رو هم کمتر میکنه.

اگه تب از ۳۹ با استا پایین نیومد و مجبور شدی  بروفن بده ولی سعی کن ندی چون عوارضش زیاده

نه عزیز دلم. اینکه دکتر به پسر شما تجویز کرده دلیل نمیشه به بقیه توصیه بشه.پزشک با توجه به وضعیت و ب ...

چه خطری ممکنه داشته باشه؟آخه دخترمم کوچیک بود هربار میبردم بیمارستان کودکان قریب قبل از اینکه دکتر ویزیت کنه تو همون بدو ورود تبشو چک میکردن یه شیاف میدادن میگفتن استفاده کنید تا نوبت دکترتون بشه بخاطر همین فکر کردم مشکلی نداره