2777
2789
عنوان

برای مادرم روز مادر نخریدم قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2989 بازدید | 74 پست

وقتی شوهرت جنبه نداشته چیزی بهش نمیگفتی 

همسرت الان میخواد مثلا تلافی ناراحت شدن تورو ازشون بگیره

لازم نیست هی پیام بدی و بحث کنی . وقتی انقدر باعث ناراحتیت میشن ، بدون بحث و دعوا قطع رابطه کن باهاشون . وقتس نه تلفن و نه پیامشونو جواب بدی ، خودتم آرومتر میشی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی اشتباه کردی گذاشتی شوهرت دخالت کنه... تا آخر عمرت تو سرت میکوبه... حقیرت میکنه همین شوهر... اسیرت میکنه همین آدم... اینقدر ضعیف نشون نده خودتو... وگرنه ازین به بعد تو رو بی کس و کار میشناسه... هر بلایی هم دلش بخواد سرت میاره .

همین فردا به مادرت زنک بزن ی جوری از دلش در بیار چمیدونم بگو پریود بودم ... اوضاع بین خودتونو کمی درست کن و بعد ب اون شوهر بزرگوارت برسون ک بینمون درست شده و..مادرمه حق نداشتم باهاش این مدلی حرف بزنم منم دلشو شکوندم تقصیر خودم بود ... بذار ببینه بی کس و کار نیستی

نه اتفاقا این در مورد من صدق نمیکنه..چون پدر مادر من منو دور انداختن تو بچگی و رفتن هر کدوم دنبال زن ...

خدابه دلت آرامش بده

وامیدوارم شوهرت همیشه خوب باشه باهات

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
من دقیقا نمیدونم مشکلت با مدرت چی ولی پرستار ۸۰ درصد کارهارو میکن الان بچت بزرگ بش واقعا حق داره بگ ...

من مدام پیش دخترمم ..   با پرستار ک تنها نیست..

مگه وقتایی ک بخوابم یا واقعا حوصله نداشته باشم

من مدام پیش دخترمم .. با پرستار ک تنها نیست..مگه وقتایی ک بخوابم یا واقعا حوصله نداشته باشم

تو داری خودتو توجیه میکنی مادرتم خودشون ولی منی ک خودم بچمو نگه میدارم میگم فقط ی نفر باش نیم ساعت با بچه بازی کن ی هیچ جلو ...