2777
2789
عنوان

برای مادرم روز مادر نخریدم قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3031 بازدید | 74 پست
عزیزم الان شما حال هوای عاشقی داری دوروزه دیگه که دورازجون شوهرت کاربردی درحقت کنه پدرمادرتو هرچقدرم ...

نه ایشون شرایط زندگیش فرق داره پدر و مادرش بزرگش نکردن و‌هر دو ازدواج دوم کردن 

موضوع اختلاف نیست..ببین پدر و مادرم منو تو بچگی رها کردن و اینو همسرم میدونه

چطوری رهات کردن؟

پیش خودشون بزرگ نشدی؟

درهرصورت بخاطراحترام خودتم که شده نذارشوهرت ازهیچی سردربیاره

بخدامرداسواستفاده میکنن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتی اگه خانوادت بدترین خانواده دنیا باشن هیچوقت مذار شوهرت بفهمه

بذار چند روز بگذره بگو من و مامانم جفتمون ازهم دلخور بودیم امروز باهم صحبت کردیم از دل هم دراوردیم حرفایی که بهم زدیم از ته دل نبوده و شروع کن از لطف و خوبیای مامانت بگو چند تا بذار روش

خودم بزرگ میکنم...چون پرستار گرفتیم اینجوری میگه..بارها گفته این حرفو...

من دقیقا نمیدونم مشکلت با مدرت چی ولی پرستار ۸۰ درصد کارهارو میکن الان بچت بزرگ بش واقعا حق داره بگ چرا خودت ۲۴ ساعت منو نگه نداشتی چرا روانت مهم تر بود تا من 

عزیزم الان شما حال هوای عاشقی داری دوروزه دیگه که دورازجون شوهرت کاربردی درحقت کنه پدرمادرتو هرچقدرم ...

نه اتفاقا این در مورد من صدق نمیکنه..

چون پدر مادر من منو دور انداختن تو بچگی و رفتن هر کدوم دنبال زندگی خودشون ..

و اتفاقا کسی ک حمایتم کرد همسرم بود

اشتباه از خودت بوده اونموقع که بهشون بی احترامی کرد باید جوابشو میدادی 

هیچوقت نباید میزاشتی از مشکلات و ناراحتی خانوادت با خبر بشه 

چون مردا سرزنش میکنن 

مثل چماق میزنن تو سر آدم و سو استفاده میکنن

پاییزخره؟😶‍🌫🤔

بله

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

موضوع اختلاف نیست..ببین پدر و مادرم منو تو بچگی رها کردن و اینو همسرم میدونه

خب بدونه به اون چه ربطی داره که دخالت میکنه بالاخده میدونسته تو بدون پدر و مادر بزرگ شدی میخواست ازدواج نکنه

خب دیگه تاوان بی احترامی به مادرتو پس دادی چرا بیخود و بی جهت دل مادرتو شکوندی بعدم با ادم بی جنبه چ ...

ایشون فرق داره مادرش بچگی ولش کرده رفته ازدواج کرده تقریبا از یسالگیش برو تاپبکاشو بخون 

بله خودمونیم

نی نی داشتی انگار

شوهرت مثل قبلنا خوبه؟

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من از خونوادم کتکم بخورم ، شکنجه هم بشم پیش شوهرم طوری وانمود میکنم که انگار بهترین پدر و مادرم دارم..

برای اینکه خودم پیشش عزت و احترام داشته باشم ..

اونوقت تو باعث شدی شوهرت با وقاهت تمام به خوانوادت توهین کنه..

زیاد شاد نباش..الان نوبت خانوادته فردا نوبت خودت..

حالا بشین تماشا کن 🙂