2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاید باردارم خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 22 پست

هیچی نشده نگران نباش

از دکترم پرسیدم چرا بعضی روزا اینقدر تکون میخوره بعضی روزا آرومه گفت تو هفته های تو(۲۲ هفته بودم) طبیعیه نگرانی نداره هفته های بالاتر تکون ها اهمیت دارن 

ن عزیزم اگ تکونش احساس کردی نی نی خوبه من یبار نی نیم تکون نمیخورد با ترس رفتیم سونو و نی نی خواب بو ...

ههی چقد استرس داره این بارداری خدایا دارم میمیرم 

ای جان شکرت ❤️💜🧿🤲

بخدا من دارم میمیرم الان نگرانم شنبه میرم صدای قلبشو گوش بدم پیش دکتر خودم 

خیلی حالم بده همش میگم نکنه ترسیدم قلبش چیزی شده 

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی نشده نگران نباشاز دکترم پرسیدم چرا بعضی روزا اینقدر تکون میخوره بعضی روزا آرومه گفت تو هفته های ...

آخه من الان رفتم تو ۲۵ هفته همش تکون میخورد دیشب ترسیدم بعدش تکون نمی‌خوره انقد تا چیز شیرین خوردم تکون خورد 

شما میگی گاهی کم تکون میخوره درست اما من ترسیدم و کم تکون میخوره علتش چیه خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت میدونی تو دلم چی میگذره خودت معجزه کن 🤲🥲♥️ میشه برای حاجت دلم صلوات بفرستید عزیزم ؟♥️ایشالله خدا صدای قلب پاکتو بشنوه و بهت کمک کنه 🤲🧿♥️
من امشب برنج زعفرونی خوردم خیلی نگرانم 😞عدس پلو درست گردم توش زعفردن ریختم قبل کشیدن عدا حواسم نبود ...

عزیزم چیزی نیست که منم می‌خوردم اون موقع الآنم میخورم تو غذا ها می‌ریزن من شش ماه و نیم هستم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخه من الان رفتم تو ۲۵ هفته همش تکون میخورد دیشب ترسیدم بعدش تکون نمی‌خوره انقد تا چیز شیرین خوردم ت ...

الان نصف شبی میخوای برو بیمارستانهای شبانه روزی پیش ماما بخش زایمان 

یا هم باید بمونی تا صبح استرس به خودت ندی این استریت بیشتر اذیتش می‌کنه

یه آیه الکرسی بخون  دستت رو بزار رو شکمت بهش بگو بیدار شو تکون بخور من ترسیدم  احساس تو مستقیما رو بچه اثر میزاره