2777
2789
عنوان

از استرس کرونای بچم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 43 پست
تهران

تهران که دکترای خوبی داره 

تو همین نی نی سایت سرچ کن پیدا می‌کنی چون زمان کرونا خیلی دکتر معرفی میکردن 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان دکتر چی گفته؟ عزیزم وقتی حس میکنی دکترش خوب نیست پرس و جو کن یه دکتر دیگه پیدا کن. مهد میره؟ بد ...

دکترش دقیق نمیتونه بگه چه ویزوسیه، میگه شدت ضعف زیاده شاید کروناست و داروهایی که گفتم داده

مهد نمیره از فامیل گرفته

یه دکتر خوب میگین پیش کی ببزم، من نمیشناسم، اینم از همکارامون پرسیدیم ولی خیلی جالب نیست

تهران که دکترای خوبی داره تو همین نی نی سایت سرچ کن پیدا می‌کنی چون زمان کرونا خیلی دکتر معرفی میکرد ...

سرچ میکنم از بس تعداد زیاد میشه به نتیجه نمیرسم بعضیاشم تبلیغاته فقط

الان دکتر چی گفته؟ عزیزم وقتی حس میکنی دکترش خوب نیست پرس و جو کن یه دکتر دیگه پیدا کن. مهد میره؟ بد ...

به خانواده سفکسیم و پنی سلین حساسیت داره

فقط آزیترومایسین میتونه بخوره

البته دکتر گفت چرکی نیست

دکترش دقیق نمیتونه بگه چه ویزوسیه، میگه شدت ضعف زیاده شاید کروناست و داروهایی که گفتم دادهمهد نمیره ...

اون کپسولو اوایل کرونا میدادن بعد دیگه ندادن من حس میکردم شاید کارایی نداشته حالا به بچه شما داده... من خودم در به در دنبال دکتر برای بچم بودم یه جا میبردم انقد که هر دفعه به بچم انتی بیوتیک میداد یعنی بچه سالمو میبردم برا چکاب قدش باز یه کیسه دارو میداد اخر عوض کردم الان پیش دکتر ثقفی میبرم چند باره فعلا که راضیم خیلی با تجربس خدا حفظش کنه

سرچ میکنم از بس تعداد زیاد میشه به نتیجه نمیرسم بعضیاشم تبلیغاته فقط

نه اونجایی که تبلیغاتی معلومه اون هوایی که بین گفت و گو معرفی میشن 

کلا سیستم ایمنی بچه خیلی ضعیفه که تو دو هفته دو بار مریض شده خیلی مراقبش باشید 

اگر برنج شکسته ایرانی دارید بپزید خوب که آبش به غلظت رسید بدید بخوره من سرفه هام با همین خوب شد البته من یکم داغ و داغ میخوردم برای اسهال هم مفیده

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

دکتر محمود ثقفی عزیز تلفنی نوبت نمی‌ده حضوری باید نوبت بگیری افسریه هست حالا نمیدونم چقد بهتون دور باشه من که تو ترافیک میمونم هربار اونجا هم خیلی شلوغه. البته دفعه اخر که اونجا بودم میگفت تلفنی میدیم برای هفته ی بعد که همه گفتن ما از کجا بدونیم هفته بعد بچه مریضه؟ اگه علایم خاصی نداره و بهتره میتونی تلفنی وقت بگیری۰۲۱۳۳۱۴۰۹۸۳