2777
2789
عنوان

از استرس کرونای بچم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 43 پست
اون کپسولو اوایل کرونا میدادن بعد دیگه ندادن من حس میکردم شاید کارایی نداشته حالا به بچه شما داده... ...

یعنی واقعا کپسوله الکیه؟

الان تو درمانگاه ها مثل نقل و نبات دارن میدن به بچه ها

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی واقعا کپسوله الکیه؟الان تو درمانگاه ها مثل نقل و نبات دارن میدن به بچه ها

نمیدونم عزیزم من یادمه اوایل کرونا به همه میدادن با علایم کرونا بعد دیگه نمیدادن همون ازیترو و درمان حمایتی ویتامین و اینا میدادن... شاید باز میگن موثره الان 

کپسول ضدویروس اسلتامیویر واقعا بی تاثیره؟ دلم به همین خوش بود

وای منم استرس انداختم به جونت... ببخشید عزیزم نگران نباش خودتم میبینی بچت رو به بهبوده شاید همین خوبش کرده. استرسو از خودت دور کن. مراقبتتو بیشتر کن فعلا که کلا رفت و امدتو قطع کن ازین به بعدم کس دیدی مریضه رودربایستی نکن نرو نذار بیان خونت. 

وای منم استرس انداختم به جونت... ببخشید عزیزم نگران نباش خودتم میبینی بچت رو به بهبوده شاید همین خوب ...

یه سوال اسهال ویروسیو که هی موز و سیب و ماست و کیدی لاکت دادم از ترس دهیدراته و بعد از سه روز بند اومد ممکنه ویروس باز هم تو بدنش مونده باشه؟

وای منم استرس انداختم به جونت... ببخشید عزیزم نگران نباش خودتم میبینی بچت رو به بهبوده شاید همین خوب ...

خواهش میکنم عزیزم همینکه باهام همفکری میکنین و جواب میدین برام قوت قلبه

بمیرم براشکاش پام میشکست نمیبردمش جایی

خدا نکنه گلم. من قشنگ درکت میکنم پسر منم خیلی ضعیفه آلرژی هم داره بی نهایتم بدغذاست یعنی مریض بشه خیلی بدجور میشه کاملم اشتهاش قطع میشه یعنی فقط عذاب و گریس برا من ولی بچه همینه دیگه... همه بچه ها مریض میشن چه میشه کرد؟ با غصه خوردن چیزی حل نمیشه که به امید خدا زود خوب میشه... غصه نخور انقد یه چک کن تب نداشته باشه بگیر بخواب

خدا نکنه گلم. من قشنگ درکت میکنم پسر منم خیلی ضعیفه آلرژی هم داره بی نهایتم بدغذاست یعنی مریض بشه خی ...

خدارو شکر تب نداره

خدا خودتون و بچتونو حفظ کنه انشاالله 

بازهم ممنونم

یه سوال اسهال ویروسیو که هی موز و سیب و ماست و کیدی لاکت دادم از ترس دهیدراته و بعد از سه روز بند او ...

درد و بی حالیش وقتی هست یعنی داره مبارزه میکنه دیگه اسهالش بند اومده یعنی داره خوب میشه احتمالا تا ده روز دیگه کامل خوب میشه به قول شما ویروس کامل بره. شما مراقبت کنین خودتون مبتلا نشین خدای نکردع

درد و بی حالیش وقتی هست یعنی داره مبارزه میکنه دیگه اسهالش بند اومده یعنی داره خوب میشه احتمالا تا د ...

مرسی عزیزم...  همون اولش که بچه گرفت منم گرفتم یعنی همزمان بود ولی برای من سه روزه جمع شد