۲۵ ماه قبل مریضیش شروع شد، بچم چهار سالشه، تب و لرز و سردرد شدید و ضعف و بی حالی و تهوع و اسهال شدید، بچه جون نداشت بشینه، اکسیژن خونش شده بود ۹۰، پزشک اطفال دستور بستری داد چهار روز بستری بود، چون به آنتی بیوتیک حساسیت داره با سرم خالی همه اینها برطرف شد فقط سرفه موند که اونم بعد از ترخیص کم شد، یهو ده روز بعد دوباره استفراغ و اسهال و ضعف و بی حالی شدید اومد سراغش... الان با سرم و کپسول اسلتامیویر و داروی تهوع و کیدی لاکت داریم پیش میریم، خیلی ضعیف و زرد و کبود شده، اسهال و استفراغش ظاهرا بند اومده ولی شکم درد داشت قبل خواب و خیلی خستست... خیلی میترسم ویروسه یعنی از تن بچه بیرون نرفته بود؟نکنه ویروس بمونه کار خرابی کنه! اشتباه کردم بهش لبنیات (ماست و دوغ) دادم، خدایا من نمیتونم استرسمو کنترل کنم، نکنه ویروس بمونه اذیتش کنه بازم بستری شه، دارم از استرس میمیرم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
الان دکتر چی گفته؟ عزیزم وقتی حس میکنی دکترش خوب نیست پرس و جو کن یه دکتر دیگه پیدا کن. مهد میره؟ بدنش حسابی ضعیف شده ... اشتها داره؟ سوپ ماهیچه و بلدرچین بپز بده بخوره سعی کن تقویت کنی یعنی هیچ انتی بیوتیکی بهش نمیسازع؟