2777
2789
عنوان

خواستگارم ی جوریه انگار نرمال نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1750 بازدید | 104 پست
کلا جواب پیاماشو دیگه ندم؟

نه جواب نده،اگه پیگیر شد خیلی گیر داد بهش بگو صحبتتونو با خانوادم بزنید،نه اینکه اون چیزی نمیگه توبگی برو با خانواده حرف بزن

دنیام دخترم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داداش من رفت خاستگای یه نفر 

دختره دقیقا همین کارو میکرد

جوابشو نمیداد دیر میداد 

بهش گفت واسه اشنایی لازمه حرف بزنیم  و خواهشا جدی بگیرد اون هم قبول کرد ولی باز از فرداش جواب نداد ماهم تموم کردیم قضیرو و گفتیم به این دلیل دیگه مایل نیست ادامه بده پسرمون 

خیلی عذر خواهی کردن و دختره خیلی تلاش کردو معذرت خواهی 

ولی واقعا این رفتار خیلی زشته و نشون از ضعف شخصیت یه نفر داره پس شما هم لطفا بیخیال شو و خودتو کوچیک نکن 

عَلَی الدُنیا بَعدُکَ العَفا...
سرشم شلوغ باشه باید قبلش خبر بده ...ب نظرم داره میپیچونه استارتر حواستو جمع کنهمه‌چیز به اولویت ها ب ...

اصلا چ کاری ازدواج.خانم ها باید تواوج غرور تنها باشنمث عقاب 

گلم برای خودت ارزش قائل باش  کسی که تو آشنایی اول راه داره اینقد بی محلی و کم لطفی میکنه و خانوادشم همینطور وقتی زنگ زدن نیومدن یا تو آب نمکی یا براش خیلی مهم نیستی شمام کلا نه پیامی بده نه جوابی ول کن این به ازدواجم ختم بشه بازم شما اولویت آخری مخصوصا از جانب خانواده  ایشون 

only God
امشب زنگ زدم رک و راست گفتم بهشگفتم هیچ اجباری نیست لطفا بیشتر اهمیت بدید من میخوام این موضوع رو کنس ...

بگو دلیل اینکه شماره همدیگه رو گرفتیم دقیقا بخاطر چی بود؟ واسه صحبت کردن درمورد خودمون ملاکهامون و سبک زندگیمون وکلا برای اشنایی بیشتر بود.نه پیام صبح بخیر

پارسا پسرمامان😍