2777
2789
عنوان

اطراف تون کسانی بودن که یهو تصمیم به چادری شدن گرفته باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 39 پست

اره

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا؟ اگه دوست داشتید تعریف کنید😍🪽

من قبلا بی دین بودم یعنی میگقتم فقط انسانیت مهمه ولی کم کم یه خلایی حس کردم درونم تخقیق کردم دزمورد ادیان و مرگ و این چیزا

خیلی به مرگم فکر میکزدم خلاصه مسلمان شدم و حجاب رو خیلی دوست دارم 

خودم بی حجابی بودم محجبه شدم😍😁

تبریک میگم عزیزم😍❤️

زیر سایه حضرت زهرا (س) باشی انشاالله🌹

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من قبلا بی دین بودم یعنی میگقتم فقط انسانیت مهمه ولی کم کم یه خلایی حس کردم درونم تخقیق کردم دزمورد ...

الان یجوری میگم بقیه یجور دیگه فکر میکنن

من ادمی نیستم که مثلا حتی یه وجب از موهام بیرون باشه ،ولی میخوام چادر سر کنم 

از طرفی میخوام از خودم مطمئن بشم

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
الان یجوری میگم بقیه یجور دیگه فکر میکننمن ادمی نیستم که مثلا حتی یه وجب از موهام بیرون باشه ،ولی می ...

عالیه افرین میتونی انقده حجاب ارامش داره من از وقتی محجبه شدم خیلی ارامش دارم

خودم البته قبلشم خیلی بی حجاب نبودم مثلا مانتو دکمه دار تا زانو ولی شالم یه مقدار عقب بود

عهه😍😍

اگه دوست داشتین برامون بگید

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
عالیه افرین میتونی انقده حجاب ارامش داره من از وقتی محجبه شدم خیلی ارامش دارم

الان چادر هم سر میکنید ؟

من مدنظرم چادر هست 

میخوام مطمئن بشم بعدا پیشمون نمیشم یا اوایلش بتونم پیش بقیه ظاهر بشم

الان چادر هم سر میکنید ؟من مدنظرم چادر هست میخوام مطمئن بشم بعدا پیشمون نمیشم یا اوایلش بتونم پیش بق ...

الان چجوری هستی گلم

بی حجابی یا حجاب معمولی یا محجبه؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️