2777
2789
عنوان

اطراف تون کسانی بودن که یهو تصمیم به چادری شدن گرفته باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 39 پست
الان چادر هم سر میکنید ؟من مدنظرم چادر هست میخوام مطمئن بشم بعدا پیشمون نمیشم یا اوایلش بتونم پیش بق ...

چادر نه 

البته که چادر خیلی دوست دارم

و به خانومای چادری حسودیم میشع

ولی سعادت نداشتم یکمم تنبلیم میشع چادر حس سنگینی میده سختمه ولی پوششم کامله لباسام بلند و پوشیده است

الان چجوری هستی گلمبی حجابی یا حجاب معمولی یا محجبه؟

بالاتر هم گفتم ،بستگی داره تعریف شما از حجاب چی باشه ..

نمیتونم بگم مانتو کوتاه نپوشیدم ،چون واقعا پوشیدم لباس های کوتاه ...

ولی روزه هامو میگیرم ، بطور کلی اگه بخوام بگم نماز میخونم ،حالا یه تایم هایی داستان قضا شدن و وسواس و ...

از لحاظ پوشش هم اینجوری نیستم که موهامو بیرون بریزم 

حالا یه تایمی عروسی و ...

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بالاتر هم گفتم ،بستگی داره تعریف شما از حجاب چی باشه ..نمیتونم بگم مانتو کوتاه نپوشیدم ،چون واقعا پو ...

خب این مال چه زمانی بوده ، اگه الان هم اینجوری هستین شاید کمی چادر سخت باشه براتون

به نظرم اولش محجبه مانتویی بشین بعد کم کم عبا بپوشین و اگه دیدین از پسش بر میاین و به چادر علاقه دارین چادری بشین

من خودم چادری هستم

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

خب این مال چه زمانی بوده ، اگه الان هم اینجوری هستین شاید کمی چادر سخت باشه براتونبه نظرم اولش محجبه ...

مال زمان الان

اخه من تابستون جایی کارآموز بودم که باید چادر سر میکردیم و من تو تابستون سر میکردم و از پسش براومدم

گاهی وقتا تو بعضی از مراسم ها هم سر میکنم 

دلم نمیخواد دو شخصیتی باشم 

میخوام یجور باشم ،همجا سر کنم 

و اینکه من الان سال اخر دبیرستانم 

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
مال زمان الاناخه من تابستون جایی کارآموز بودم که باید چادر سر میکردیم و من تو تابستون سر میکردم و از ...

عزیزم❤️

سخت ترینش همون تابستونه منی که ۱۰ ساله چادری ام اینو میدونم

الانم ببین خودت چجوری راحت تری اگه حس میکنی خوشت میاد سرت کن

اگه نگرانی که بعدا برش داری میتونی اول عبا بپوشی و اگه دیدی از پسش بر میای چادر سر کنی

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️