2777
2789
عنوان

بنظرتون ازدواج با یکی که پزشکه و خواستگارته 🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا؟مغرورن اره؟

بدی هاش صفات شخصی خودشه

ربطی به لایف استایل و ظاهرش نداره.

خواستم اینو بگم که شغل و ظاهر ایده آل شخصیت ادما رو ایده آل نمیکنه.

باید شناختشون و تصمیم گرفت بعدش چیکار کنی.

چرا؟آخه میگن اتفاقا مردای زشت بیشتر خیانت می‌کننالبته این معمولیه

تو عروسی وقتی عروس خوشگل تر از دوماد باشه کسی چیزی نمیگه،میگن ماشالله به عروس باریکلا به دوماد.

ولی وقتی دوماد قشنگ تر باشه میگن خاک تو سر دوماد،باریکلا به عروس😂😂😂

چرا؟آخه میگن اتفاقا مردای زشت بیشتر خیانت می‌کننالبته این معمولیه

خیانت که بد ذاتی ادماس به قیافه ربط نداره 

که اگه ادم بی نزاکتی باشه نتونه تو بحثی بگه قیافم ازت سرتره یا پشیمون شه 

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

ببین من خودم اصلا توی قیافه نبودم .همیشه هم‌میگفتم مرده خوشکل زنها دنبالشن و ...   از قضا همسرم خوشکل خوشتیپ دراومد .نه اینکه من دنبالش باشم قسمت اینجوری رقم خورد . .با اینکه خیلی مردا با حجب و حیاییه وبا خداس ولی الان میبینم که خانمها بعضی وقتها چجوری بهش نخ میدن .خیلی اعصابم خورد میشه . یا اینکه بعضی وقتها اعتماد به نفس کاذب می‌گیرند خیلی رو مخم میره

اتفاقا پسر باید قیافش از زنش زشتتر باشه چه معنی میده مرد خوشکلتر باشهمهم شخصیت رفتارشه بخداپس فردا ا ...

اره قبول دارم 

چه قشنگ گفتی 

منم دقیقا اینجوریم یکی باهام مهربون باشه زیبا می‌بینمش

بدم نمیاد ولی خوشمم نمیاد

نمیدونم باز خودت ببین فردا اذیت نمیشی پیشش بشینی، بچت کپی اون بشه راضی هستی؟ پیش دوستات میتونی نشونش بدی ببخشید میتونی رابطه داشته باشی باهاش.... اگه اوکیه این سوالا خیلی مبارکه

ولی اینکه هدفت فقط قیافه باشه هم خیلی بده ها، اخلاق مهم ترینه  و الان خیلی گرونیه خب

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
یه چیزیم بدون مرد اگه یه ذره خوشتیپ و خوشکل باشه نمیدونم چرا اینجورین فکر میکنن خیلی حالا ییه جا یه ...

اره قبول دارم 

ولی منظورت اینه زشتا و معمولیا خیانت نمی‌کنن؟

تو عروسی وقتی عروس خوشگل تر از دوماد باشه کسی چیزی نمیگه،میگن ماشالله به عروس باریکلا به دوماد.ولی و ...

آخه من چهره و هیکلمو  همه تعریف می کنن یکم حساس شدم میگم اگه با زشت و معمولی ازدواج کنم مسخره م می‌کنن