2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم دلش خوب نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 46 پست
حالا من چجوری از ترس بخوابم خر پیره شدم با این سن از استارتر ترسیدم منو نبره بذاره تو حموم چراغم خام ...

پسرش چه دل و جراتی داره

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چطور بچه رو ۲ شب بردی حمام واقعا از اون بدتر ۴ صبح یعنی اون بچه ۲ ساعت توی حمام چیکار میکرده خودشم صدات نکرده اگ تو خواب رفته باشی اونکه بیدار بوده چقدر تخیلی بود 🤔😐😐😐😐🙄🙄

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

الهی بگردم بچه عادت کرده به کم‌محلیاش بچه مریض چند ساعت انداخته تو خونه و رفته نمیگه حالت چطوره

چی بگیم 

صلاح خویش را خسروان دانند

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

بچه ده ساله اسمش بچه نیست دیگه تو این دوره زمونه .ماشالا برا خودشون بزرگایی شدن 

شما چجوری بردتیش حموم بعدشم خوابت برده اونم عین نی نی ها مونده حموم تا مامانش گفته ۴ صبه اومده بیرون اونم نیم ساعت دیرتر

شما چرا حالا انقدر دیر برگشتی خونه وقتی میبینی بچت دلش درد داره؟

مشکلتون حاده خدا خودش خوبتون کنه

خدایا خودت ی کاری کن دیگ 🙄🙄🙄🤔😅😅

واقعا فک کنم نی نی یار مونده دیگ با این کاربرای عجیب چیکار کنه  😂😂😂😂😂😂

چه تعلیقی بده خوبه 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝