بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه خوب😍 یعنی برای کاهش وزن هم نتیجه گرفتین؟۱۶ساعته؟ میشه از نتایجش بگی
بله عزیزم ... وزن که خیلی کم کردم ... حالم خیلی بهتره ...سبک تر شدم ...من یکاری می کنم که خیلی برام خوب بوده اینه که بعد فست آب قلم یکم میخورم .. ضعف و بیحالی ندارم دیگه ...البته اوایلش ضعف اوکیه ..الانم اگه سهل انگاری کنم و پروتئین کافی نخورم بارم ضعف دارم .
بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج..
[QUOTE=366807544]مهمترین قسمت لاغری همین رژیمه 😁سالم خوری باید بشه سبک زندگیت تا نتیجه ببینی باور کن از من شکمو تر ن ...[/QUOTEخوبه عزیزم همیشه با اراده باش کاش منم بتونم
من و تمام کسایی که رژیم میگیریم هم همین طور هستیم .یه دوره قرص کروم و منیزیم بخور ببین برات تاثیر داره .من خیلی میل به شیرینی با این دوتا قرص کم شد.اگه میخوای لاغر کنی چاره ی دیگه ای نداری متاسفانه.تلاشت رو بکن .حتما میتونی 👍
♥️السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ♥️