2777
2789
عنوان

کسانی که از فستینگ نتیجه گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 102 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم برای کسانی که مشکل معده دارن مناسب نیس هرچند من خودمم معده درد دارم ولی الان سه روزه فست انج ...

عزیزم شما موهات نمیریزه این رژیمو گرفتی؟ مکمل هم استفاده میکنی؟ 

در آخر معتقد شدم که خداوند تاس بازی نمیکند"

چه خوب😍 یعنی برای کاهش وزن هم نتیجه گرفتین؟۱۶ساعته؟ میشه از نتایجش بگی

بله عزیزم ... وزن که خیلی کم کردم ... حالم خیلی بهتره ...سبک تر شدم ...من یکاری می کنم که خیلی  برام خوب بوده اینه که بعد فست آب قلم یکم میخورم .. ضعف و بی‌حالی ندارم  دیگه ...البته اوایلش ضعف اوکیه ..الانم اگه سهل انگاری کنم و پروتئین کافی نخورم بارم  ضعف دارم .

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
عزیزم شما موهات نمیریزه این رژیمو گرفتی؟ مکمل هم استفاده میکنی؟

من بخاطر پلیکیستیکم کلا ریزش داشتم ولی بخاطر رژیم نه بیشتر نشده مکمل هم فقط ویتامین دی و مولتی ویتامین اونم یادم میره گاهی 😅

برای پروتئین بیشتر چی بخوریم؟ همه جا میگن فقط تخم مرغ دیگه چی بخوریم ☹😂

تخم مرغ حبوبات (لوبیا،عدس،نخود،ماش,دال عدس)لبنیات اگه حساسیت نداشته باشی...مرغ ماهی 

اینا همه پروتئین دارن گلم

لاغر شدن ۷۰-۸۰ درصد رژیمه ۲۰-۳۰ درصد ورزش. اول رژیمت رو رعایت کن کم کم که ببینی داری لاغر میشی انگیز ...

عزیزم نمیتونم رژیم بگیرم خیلی پرخوری میکنم همش دلم میخاد بخورم 

تنها و غریب و بی کس 

[QUOTE=366807544]مهمترین قسمت لاغری همین رژیمه 😁سالم خوری باید بشه سبک زندگیت تا نتیجه ببینی باور کن از من شکمو تر ن ...[/QUOTEخوبه عزیزم همیشه با اراده باش کاش منم بتونم 

تنها و غریب و بی کس 

فقط با قهوه انرژی میگیری؟ مگه چقد انرژی میده؟

باور کن فقط دلم میخاد دراز بکشم یا بهابم حس ورزش نیس ولی اگر یه فنجون قهوه بخورم یکمم دارچین میریزم روش  حس ورزش بهم دست میدع

تنها و غریب و بی کس 

عزیزم نمیتونم رژیم بگیرم خیلی پرخوری میکنم همش دلم میخاد بخورم

من و تمام کسایی که رژیم میگیریم هم همین طور هستیم .یه دوره قرص کروم و منیزیم بخور ببین برات تاثیر داره .من خیلی میل به شیرینی با این دوتا قرص کم شد.اگه میخوای لاغر کنی چاره ی دیگه ای نداری متاسفانه.تلاشت رو بکن .حتما میتونی 👍

♥️السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ♥️