2777
2789
عنوان

چزا مردا همیشه طلبکارن

190 بازدید | 10 پست

بایام دامداره پنج تا بره بهم داد گفت هرکار میخایین بکنید بکنید، نگه دارید بفروشید

عقدیم، به شوهرم گفتم ببرم خونه مادرت روستا، اول خوشحال، بعد گفتم چاقشون کن یکی برا تو چارتا برا من بفروشم، گفت ن نمیشه مادرم گناه داره ال بل

اونوقت بابای اونم پسته داره  ، ۵۰ شصت کیلو پسته چند ماه پیش دادش ، هزارتومنشم ب من نداد.

دارم دیوونه میشم از این همه بی انصافییییییی

وابسته ش نبودم، بحث آبرو و ده سال گریه زاریم نبود طلاق میگرفتم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بره هاتو خونه ی بابات بزرگ کن یه قرون. هم بهش نده طلاق نمی خواد فقط جرعت دفاع از حقت رو داشته باش

بابام گوسفنداش رو فرستاده گله

تو یکی دوماه ۱۵ تا تلف شد دزد برد دیگه خسته شده

این باقی مونده ها رو  چندتاشون رو فروخت پولش داد بهم بقیشونم  گفت هرکار میخای بکن 

وگرن پیش بابام نگه میداشتم،

این همش میگفت من  میخام بره بخرم فلان، نصف قیمت گفتم برشون دار گفت ن دستم خالیه

گفتم چاق کن با هم تقسیم میکنیم گفت ن نمیشه

خب بره هارو بگو بابات همونجا نگه داره..بعد توک میخواستی به شوهرا بدی ی دونه بره رو ب مادرشوهر میدادی ...

ن عزیزم فقط دو ماه خونه مادر شوهر برج یک عردسیمه خونه خودمم بزرگ و یلاییه میخام ببرمشون خونه خودم، الان کسی نییت میترسم دزد ببره

خب بره هارو بگو بابات همونجا نگه داره..بعد توک میخواستی به شوهرا بدی ی دونه بره رو ب مادرشوهر میدادی ...

علتش توضیح دادم

و اینکه مادرشوهرم اصلا پولدارن نیاز ب این چیزا ندارن، شوهر من خودش همش رسیدگی میکنی فقط میخاد مفت باشن

علتش توضیح دادمو اینکه مادرشوهرم اصلا پولدارن نیاز ب این چیزا ندارن، شوهر من خودش همش رسیدگی میکنی ف ...

حل میشه ..منظورم اینه خودت مستقیم ازمادرشوهرت درخواست میکردی نگه داره اصلا ب شوهرت نمیگفتی ...انشالله ب سلامتی بری خونه زندگیت ..خیلی رو نده بهش متوقع میشه اصلا ی بره هم نده بهش

بقول بیبی هر وقت خواستی نمک بریزی داخل غذات پشتت را کن به شوهرت یعنی اگه پس انداز داری به شوهرت نگو بیکار بودی دادی داخل حیوونای بابات نگه میداشتی پولش مبزشتی حسابت به بابات میگفتی بفروشه خرجیش وقتی فروخت بر میداشت