2777
2789
عنوان

کسانی که از فستینگ نتیجه گرفتن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 102 پست

عالیه یک سال و نیمه شده دیگه سبک زندگیم...هر روز تقریبا فستم جز روز آخر هفته ...خیلی نتیجه  گرفتم....فقط  باید یواش یواش شروع کنی که زده نشی  و اینکه بشه مدل زندگیت 

بعد از پنج سال ناباروری و سختی کشیدن باردار شدم...میشه اگه امضام خوندید برای مادر شدن همه ی خانوم های منتظر دعا کنید..دعا کنید دخترم سالم و سلامت زیبا و باهوش بیاد بغلم...الهم العجل لولیک الفرج.. 
منم قبلا پلي كيستيك بودم پياده روي منظم انجام دادم يعني سنگ از اسمون ميباريد حتما انجام ميدادم زير ا ...

واقعا رفع شد؟چه خوب😍😍😍 چقدر خوشحالم واست 

آخه خیلیا میگن درمان نداره فقط باید با سبک زندگی کنترل کنی

شما داروهم مصرف میکردی؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالیه یک سال و نیمه شده دیگه سبک زندگیم...هر روز تقریبا فستم جز روز آخر هفته ...خیلی نتیجه گرفتم... ...

چه خوب😍 یعنی برای کاهش وزن هم نتیجه گرفتین؟

۱۶ساعته؟ میشه از نتایجش بگی

سبک زندگی منظورتون چیه دقیقا 

چون ما اصولا غذاهامون خونگی و مقوله همیشه مصرع سبزیجات انواع اقسام داریم لبنیات اجیل مرتب 

فقط مشکلی که من دارم عشق برنجم و صبحانه 

البته مربا اینا رو با اینکه عاشقشم تعطیل کردم 

یعنی چی روزه واقعی یعنی بعد افطارم نخورم؟😄

مثلا افطار رو با نمك و خرما شروع كن اونم اروم اروم نه يهويي 

بعد اب ولرم يا اب جوش بخور 

بعد غذاتو بخور اونم به اندازه و با كالري شماري تا دو ساعت چيزي نخور بعد خواستي يكي دو تا ميوه با كمي بادوم بخور 

تا سحري چيزي نخور سحري هم كم بخور  كلا  جمع افطار و سحري و ميان وعده بيشتر از ١٢٠٠ كالري نباشه 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
چه خوب😍 یعنی برای کاهش وزن هم نتیجه گرفتین؟۱۶ساعته؟ میشه از نتایجش بگی

قندو شکر رو چجوری حذف کردی 

یعنی چیا نمیخوری؟ 

من خودم قند اصلا مصرف ندارم 

شکر هم همینطور 

کیکم خیلی کم در حد مناسبتا 

مشکل مصرف کربوهیدراته 

واقعا رفع شد؟چه خوب😍😍😍 چقدر خوشحالم واست آخه خیلیا میگن درمان نداره فقط باید با سبک زندگی کنترل ک ...

بله من  تنبلي هم داشتم كه جفتش كامل رفع شد 

الان هم سبك زندگيم رو درست كردم هنوز هم پياده روي دارم البته نه به شدت گذشته ولي اغلب روزا ميرم 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
سبک زندگی منظورتون چیه دقیقا چون ما اصولا غذاهامون خونگی و مقوله همیشه مصرع سبزیجات انواع اقسام داری ...

ماهم همیشه خونگیه ولی حتی ترتیب غذا خوردن مهمه برای سلامت بدن بهتره اول سبزیجات بعد پروتئین و چربی و در آخر کربوهیدرات خورده شه بشقاب رو طبق الگوی بشقاب سالم بچینید..قند چه طبیعی باشه مثل خرما عسل چه مصنوعی چه قند و شکر همه توی بدن به یه شکل عمل می‌کنن و اونم بالابردن یهویی قند خون ک بهش اسپایک یا جهش قند خون میگن و برای سلامتی خیلی بده...برای همین گفتم ترتیب خوردن مهمه...سعی کنین همیشه قبل از کربوهیدرات سبزیجات مصرف کنین اینجوری شیب نمودار قند خون کم میشه...اگر علاقه داشتین کتاب انقلابی در تغذیه رو پیشنهاد میدم بخونین خیلی آگاهی میده تو این مسائل ✨

قندو شکر رو چجوری حذف کردی یعنی چیا نمیخوری؟ من خودم قند اصلا مصرف ندارم شکر هم همینطور کیکم خیلی کم ...

من قبلاً بشدت هله هوله انواع شیرینیجات قندای مصنوعی و خود قندو شکر مصرف میکردم...الان قندوشکر و نبات ک کامل حذف کردم...کیک اینا مناسبتا...توی صبحونه اغلب تخم مرغ میخورم یا پنیر یا اوتمیل ک باز بنظرم تخم مرغ و عدسی و اینا بهتر از اوتمیله ولی برای تنوع بد نیس گاهی...

نون رو بشدت کم کردم مخصوصاً نون سفید یه تایمی فقط جو اونم حساب شده میخوردم...برنج کم...

کلا اولویت غذام ارزش غذایی اون ماده است بیشتر روزا 

یوقتایی هم از دستم درمیره خب...

و اینکه اغلب بدون روغن درست میکنم بیشتر حالت پخته مثلا خوراک لوبیا رو روغن نمیریزم اصلا چون نیاز نیس غذاهایی که آبکی ان ب راحتی بدون روغن میشه پخت... مثل سوپ خورشت ها عدسی لوبیا..کلا سرخ کردنی مصرفم خیلی کمه...

سبزیجات هم زیاد مصرف میکنم

بله من تنبلي هم داشتم كه جفتش كامل رفع شد الان هم سبك زندگيم رو درست كردم هنوز هم پياده روي دارم ال ...

مرسی از توضیحت عزیزم انشالله منم بتونم بااین چیزا برطرفش کنم😍

عزیزانی ک با فستینگ کاهش وزن دارید دچار مشکل جسمی نشدید؟ مثلا موهاتون نمیریزه؟ یا مشکل معده؟ 

بعد اینک من مشکل معده دارم یعنی گاهیمعدم صعف میکنهحتما باید ی چیز کوچیکی بخورم برای برطرف کردنش. اگ فست باشم ضعف کنم میتونم ی میوه در حد ی نارنگی کوچیک بخورم؟ 

در آخر معتقد شدم که خداوند تاس بازی نمیکند"

عزیزانی ک با فستینگ کاهش وزن دارید دچار مشکل جسمی نشدید؟ مثلا موهاتون نمیریزه؟ یا مشکل معده؟ بعد این ...

فکر کنم برای کسانی که مشکل معده دارن مناسب نیس هرچند من خودمم معده درد دارم ولی الان سه روزه فست انجام دادم مشکل خاصی نبود برای معدم فقط روز اول گشنم شد یکم...و اینکه نباید هیچی جز آب بخوری اون ساعات