من قبلاً بشدت هله هوله انواع شیرینیجات قندای مصنوعی و خود قندو شکر مصرف میکردم...الان قندوشکر و نبات ک کامل حذف کردم...کیک اینا مناسبتا...توی صبحونه اغلب تخم مرغ میخورم یا پنیر یا اوتمیل ک باز بنظرم تخم مرغ و عدسی و اینا بهتر از اوتمیله ولی برای تنوع بد نیس گاهی...
نون رو بشدت کم کردم مخصوصاً نون سفید یه تایمی فقط جو اونم حساب شده میخوردم...برنج کم...
کلا اولویت غذام ارزش غذایی اون ماده است بیشتر روزا
یوقتایی هم از دستم درمیره خب...
و اینکه اغلب بدون روغن درست میکنم بیشتر حالت پخته مثلا خوراک لوبیا رو روغن نمیریزم اصلا چون نیاز نیس غذاهایی که آبکی ان ب راحتی بدون روغن میشه پخت... مثل سوپ خورشت ها عدسی لوبیا..کلا سرخ کردنی مصرفم خیلی کمه...
سبزیجات هم زیاد مصرف میکنم