2777
2789

جانم عزیزم

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

حال همسرتون خوبه چی شد؟زن داداش من بعد از دوبار جراحی و چندین بار شیمی درمانی و پرتو درمانی به ریه هاش  زده دیگه امیدی جز خدا نیست خیلی ناراحتم برای دختراش خودش برادرم شوهر شما تو چه مرحله ایه خواستم بگم سفت و سخت دنبال درمان باشه یه کم غافل بشه خدایی نکرده از جای دیگه میزنه

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جونت بی بلا فدات شم

خدانکن 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم

حال همسرتون خوبه چی شد؟زن داداش من بعد از دوبار جراحی و چندین بار شیمی درمانی و پرتو درمانی به ریه ه ...

اولین و دومین عملشون کی بود

حال همسرتون خوبه چی شد؟زن داداش من بعد از دوبار جراحی و چندین بار شیمی درمانی و پرتو درمانی به ریه ه ...

چه مدت بعد دوباره عود کرد؟

ایمونوتراپی کردن؟؟

نمیدونم بخدا فعلا که همه آزمایش هاش خوب بود توکل کردم به خدا 

برا زنداداشتون دعا میکنم از ته دلم 

شما هم برا همسر من دعا کنید 

نمیدونم بخدا فعلا که همه آزمایش هاش خوب بود توکل کردم به خدا برا زنداداشتون دعا میکنم از ته دلم شما ...

میشه بدونم علائمش چی بود خیلی ذهنم درگیره همسرمنم همش دهنس آعت های سفید دردناک میزنه امسال بالای ۱۰بار اینجورشده و دهنش زخمم میشه زبونشم زخم میشه تازگی لثه ش زخم شده خون میادیهو میگه ریشه دندونمه.نمیدونم والا.دندونش ریشه داره .

از یه سمت افت وزن شدید داره. و یکسررررر خلطیه گلوش وسینه ش.

دوماه پیش یه. ازمایش خون داد جوابش خوب بود.باتوجه به اینکهدخانواده همسرم ارثی دچار کنسر میشن وهستن

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
میشه بدونم علائمش چی بود خیلی ذهنم درگیره همسرمنم همش دهنس آعت های سفید دردناک میزنه امسال بالای ۱۰ب ...

ببینید عزیزم من توصیه میکنم حتما به متخصص بیماری های دهان مراجعه و حتما حتما نمونه برداری کنه 

زخمی که تو دهان باشه و بیش از ۱۴ روز خوب نشه باید به متخصص بیماری های دهان مراجعه بشه 

اشتباه ما اینه فکر می‌کنیم اگه نمونه برداری بشه حتما سرطان هست 

ولی هزار و یک بیماری دهان وجود داره که خیال خودتون راحت میشه بعدشم اگه خدای نکرده اینطور مشکلی هم داشته باشه در مراحل اولیه گه به غدد لنفاوی نزده و عمق و اندازه زخم خیلی کوچیک هست احتمال درمان بالای ۸۰ درصده 

با همسرتون صحبت کنید چدن این بیماری اصلا علائم خاصی نداره و فقط با نمونه برداری مشخص میشه و فقط و فقط باید پیش یه متخصص بیماری دهان خوب برید و نمونه رو به یه پاتولوژی خوب بدید 

ببینید عزیزم من توصیه میکنم حتما به متخصص بیماری های دهان مراجعه و حتما حتما نمونه برداری کنه زخمی ک ...

ممنون عزیزم بله درسته منم بارها بهش گفتم بیادبریم سدتاپاسو ازمایش سونوسی تی ام ار ای بده اصلااااا نمیادکلا از دکترفراریه بله حرف شماروقبول دارم من تاین زندگی به پذیزش خیلی چیزا رسیدم و مقاوم شدم پسرمم باسرطان فوت شد.و بتازگی فهمیدم این ژنتیکیه درخانواده همسرم سرطان های محتلف.ولی گوش نمیده ونگرانشم.ببین زخم دهنش روی لثه بازشده و همون دندونیهکه شکسته میگم درد داری خون میاد میگه نه.میگم ریشه س میگه اره احتمالا‌باورکن میدونم دهنش اوضاعش خوب نیست دندوناشم قبلا خراب ش. درست نکرده‌...الان آفت هایی که میزنه مثلا۵ ۶روز هستن خوب میشه یه ۲۰ روز بعد دوباره میزنه

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
میشه بدونم علائمش چی بود خیلی ذهنم درگیره همسرمنم همش دهنس آعت های سفید دردناک میزنه امسال بالای ۱۰ب ...

دقیقا چن سال درگیر افت دهان بود که بعدش زبونش درگیر شد و غدد بزاقی همه درگیر شدن و در نهایت به حنجره و تیروییدش رسید اتفاقا چن ماهه پیش دجار عفونت گلو شد که همونجا بیماری پیشرفت کرد الانم تیرویدش درگیر و در نهایت به ریه اش رسیده

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
ممنون عزیزم بله درسته منم بارها بهش گفتم بیادبریم سدتاپاسو ازمایش سونوسی تی ام ار ای بده اصلااااا نم ...

از دارو خونه سرم شست و شو بگیر باهاش روزی چند بار قرقره کنه دکتر گفت بهترین دهانشویه برا زخم های دهان سرم شست و شو هست 

متاسفم روح پسرتون شاد واقعا درک میکنم چه روزایی و گذراندن من تازه چن ماه از عروسیم گذشته بود این بیماری یقمونو گرفت در اوج خوشحالی از آسمان به زمین کوبیده شدم 

ولی شده با دعوا حتما حتما برید دکتر 

بیرون هزینه نمونه زیاده ما اون موقه نمیدونستیم برید دانشکده دندانپزشکی شهرتون 

دقیقا چن سال درگیر افت دهان بود که بعدش زبونش درگیر شد و غدد بزاقی همه درگیر شدن و در نهایت به حنجره ...

منظرم فاصله عمل اولش با عمل دومش چقدر بود