2777
2789
عنوان

دعا در حق همدیگه زودتر به اجابت میرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 76 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آرزوی سلامتی پدرمادرم دخترم و تک تک اعضای خانواده م را دارم و برای خودم آرامش درونی طلب میکنم

چه دعایی کنمت بهتر از این 

خنده ات از ته دل

گریه ات از سر شوق😍😍😍😍

خدا عمرباعزت بده به پدر و مادر و همه اعضای خانواده ی عزیزتون

انشالله همه ی حاجتمندان سایت حاجت روا بشن. مستاجرها خانه دار بشن. عاشقا به عشقشون برسند. زندانی ها آزاد بشن و مریض ها شفا پیدا کنند. خداوندا خودت سلامتی و عزت و آبرو مون به حق این شب‌های عزیز حفظ کن. فرزندان مان را در پناه خودت حفظ کن. آمین 😍

لطفاً برای شفای کودک ۶ ساله ی منم دعا کنید انشاالله همگی امشب به آرزوهای قلبیتون برسید الهی آمین

برای شفای عزیز ۶ سالتون آیت الکرسی میخونم

عزیز ما هم هست

الهم صلی علی محمد وآل محمد 

چه دعایی کنمت بهتر از این خنده ات از ته دلگریه ات از سر شوق😍😍😍😍خدا عمرباعزت بده به پدر و مادر و ...

سلامت باشی عزیزجان دعا میکنم برای تک تک عزیزای که تو تاپیک هستن حاجت روا بشن من جمله شخص شما

سلام دوستای عزیز میشه امشب برای سلامتی من دعا کنیدسه ساله حال خوبی ندارم بعض وقتا ناامید میشم انشالل ...

عزمزمه برات دعا میکنم و صلوات میفرستم

آرامش سهم دل مهربونتون باشه 

ان شاالله بزودی اتفاقای خوبی که منتظرش هستین بیفته

الهم صلی علی محمد وآل محمد