2777
2789
عنوان

ب نامزدم بگم یا نه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 56 پست
خب چرا ولخرجماطراف خودش همه ایفون دارن روزی ک گفتم ایفون نمیخوامگفت والا دخترا همه ایفون میخرنگفتم ن ...

بهش بگو در مورد مدل گوشی از من سوال پرسیدی ، تحقیق کردم . 

خوب پرچم دار های آیفون و سامسونگ که بهترین ها هستند .

در رنج متوسط هم این مدل پسندم شد . همون که دوست داری رو بگو .

دیگه انتخاب با خودتون . با توجه به بودجه تون زحمت بکشید .هر چه از دوست رسد نیکوست ! 😅   

الان همه رو آوردن ب سامسونگ 🗿همون روز دختر خالم s24 ultra خریده بوددختر اون خالم گفت دیدی گوشیشو از ...

واقعا اگر شوهرت بهت میگه خرجای کم و چیزای ارزون می‌خری  از الان چیز های خوب و گرون بخر مثلا برو ادکلن ۱۲ملیونی بخر تا دستش بیاد وگرنه بد بخت میشی ولخرجی نکن اما کم خرج هم نباش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا اگر شوهرت بهت میگه خرجای کم و چیزای ارزون می‌خری از الان چیز های خوب و گرون بخر مثلا برو ادکل ...

من مخالفم !

بعدا میگن کیسه دوخته !

باید همیشه در انتخاب هاش چیز های گرون و متوسط رو نامزد انخاب نهایی کن و تصمیم رو بندازه گردن شوهرش ! تا زبون همه بسته باشه

خب خواهری بیخیال یه لحظه اشتباه فکر کردم میخواهی باهم دوست شیم؟ من خیلی تنهام و هیچ دوستی ندارم 🙂‍↕ ...

اره حتما

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️