2777
2789
عنوان

ب نامزدم بگم یا نه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 56 پست
خوب در این صورت بهتره سکوت کنی و هر چی خرید تشکر کن . هیچ وقت تا عقد نکردی خیلی آویزون مالی نباش . ب ...

خب حقوق کارمندیه🥲

میدونم دست کم تا پنج سال خبری از گوشی جدید نیس

چرا اونی ک دلم میخوادو نگیرم

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غیر مستقیم یعنی چجوری

نمیدونم دیگه یه جوری بگو که این طرح خوشت میاد مثلا چند روز بعد که یادش رفت بحث گوشی بگو مثلا فلانی گوشی خریده من خوشم اومد خیلی دلم میخواست این مدل گوشیو داشته باشم اگر گفت میخرم بگو نه گرونه ۲۰تومنه ادامه بگو البته میشه تو چند ماه جمع کرد خرید من عجله ندارم 

بعدم اون همش بخاطر خرید هام میزنه تو سرم🥲هی میگه چیز ارزون میخریمن گفتم من فکر جیب توامگفت نباشحالا ...

از این به بعد وقتی می ری خرید در دو یا سه رنج قیمت حق انتخاب رو به خودش بده .

مثلا میری مانتو بخری سه تا به عنوان انتخاب بهش پیشنهاد بده . به فرض یک و دو و سه میلیونی . بگو من از هر سه این ها خوشم میاد اما چون تو باید تو تنم ببینی بگو  کدوم رو انتخاب کنم . اینطوری زبونش برای چوسی اومدن کوتاه میشه        

اخه زنی ک خرج داره عرج داره🥲😂 از طرفیم میدونم الان نخرمتا چندین سال خبری نیس

نه عزیزم شما نامزدی الان نگفتم خرج نکن گفتم ولخرجی نکن مثلا از الان بخواهی گوشی بیست ملیونی بگیری خب تو فکرش میره که ولخرجی بعد ها اذیت میشی بالا هم گفتم گوشیو بگیر اما غیر مستقیم بیان کن 

الان از تو پرسیده چه گوشی برات بخرم ؟

اره همون اولا گفت چ مارکی گفتم شیائومی

اونشب گفتم نه سامسونگ 

امشب سر حرف شد گفت سامسونگ نپرسیدم ولی شیائومی نظرم نوت 13/14 بود 

تو مدل دیگه ای مد نظرته بگو‌ تا برنامه ریزی و کم زیاد کنم

منم نگفتم🥲

بعدم اون همش بخاطر خرید هام میزنه تو سرم🥲هی میگه چیز ارزون میخریمن گفتم من فکر جیب توامگفت نباشحالا ...

خب اگر اینجور آدمیه. پس یه چیزی بهت یاد میدم 

برو بگو آیفون میخوام اگر خرید که خوش به حالت نخرید با منت گوشی مورد علاقت رو بخر 😁

نه عزیزم شما نامزدی الان نگفتم خرج نکن گفتم ولخرجی نکن مثلا از الان بخواهی گوشی بیست ملیونی بگیری خب ...

خب چرا ولخرجم

اطراف خودش همه ایفون دارن روزی ک گفتم ایفون نمیخوام

گفت والا دخترا همه ایفون میخرن

گفتم نه من شیائومی دوس دارم🥲

خرم خر

خب اگر اینجور آدمیه. پس یه چیزی بهت یاد میدم برو بگو آیفون میخوام اگر خرید که خوش به حالت نخرید با م ...

ب قول مامانم گردن خوردم

گفتم از ایفون خوشم نمیاد🥲😂

خب چرا ولخرجماطراف خودش همه ایفون دارن روزی ک گفتم ایفون نمیخوامگفت والا دخترا همه ایفون میخرنگفتم ن ...

خر نیستی الان برو یه گوشی سامسونگ هست قیمتش هم قیمت آیفونه اونو بگو میخوام اینجوری هم خرج کردی هم تو چشم بقیه نیستی که بگن رفته آیفون گرفته 

خر نیستی الان برو یه گوشی سامسونگ هست قیمتش هم قیمت آیفونه اونو بگو میخوام اینجوری هم خرج کردی هم تو ...

الان همه رو آوردن ب سامسونگ 🗿

همون روز دختر خالم s24 ultra خریده بود

دختر اون خالم گفت دیدی گوشیشو 

از کجا پول آورده شوهرش