2777
2789
من سال۹۹اقدام بودم باردارشدم ولی نه ماه و اگانوکستن زدم و آسپرین خوردم اون موقع ماهی سه تومن پول دار ...

متوجه نشدم انوکساپارین منظورته؟

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل انعقادی ندارم استراحت مطلق بودم نه ماهو برای اینک امبولی نکنم بهم داد

سخت بود؟ دردت میومد زدنی؟

به پکترت بگو بارداری قبلی این دارو رو مصرف کردی که یوقت مشکلی برات پیش نیاد

انشاالله زود نتیجه بگیریم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
سخت بود؟ دردت میومد زدنی؟به پکترت بگو بارداری قبلی این دارو رو مصرف کردی که یوقت مشکلی برات پیش نیاد ...

اره میگم یه مقدار درد داره مخصوصا آخرای بارداری چون همه جای بدنم سوراخ شده بود خیلی دردم میامد پوستم نازک شده بود با هام کبود کبود بود حجم داروخیلی کمه شاید دوسی سی بود ولی هروزه اذیت کننده بود

اره میگم یه مقدار درد داره مخصوصا آخرای بارداری چون همه جای بدنم سوراخ شده بود خیلی دردم میامد پوستم ...

اوف🤦🏼‍♀️

استرسشو دارم