2777
2789

هیچی جای بچه محکم میشه 

پروژسترون اگر باردار نباشی باعث پریود 

اگر باردار باشی باعث محکم شدن جای بچه میشه 

بدن خودش تو بارداری پروژسترون ترشح می‌کنه 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاکی گفته ادامه بدی من از۱۶ تا۲۱سیکل

والا دکتر من گفتش از شب ۱۵ تا موعد بهور بیبی چک بزن اگه مثبت شد ادامه بده بیا پیشم و اگه منفی شد قطعش کن

ماه پیش ۱۲ ساعت یبار میخوردم، خیلی بدنمو بهم میریخت

ماه پیش ، پیش یه دکتر دیگه رفتم(دکتر خودم سخت وقت میده) گف روزی یکی بخور تا موعد اگه مثبت شد دوتاش کن😬

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
والا دکتر من گفتش از شب ۱۵ تا موعد بهور بیبی چک بزن اگه مثبت شد ادامه بده بیا پیشم و اگه منفی شد قطع ...

دیگ چ داروهایی میخوری

من فقط دوفامد پنج تا دونه و همین پروژسترون واستغه استروژن سه تاذونه

دیگ چ داروهایی میخوریمن فقط دوفامد پنج تا دونه و همین پروژسترون واستغه استروژن سه تاذونه

من فقط دوفامد مدلی که گفتم میخورم، فولیک اسید و ویتامینd، اسپرین(مشکل انعقادی دارم)

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
چت وقته اقدامیمشکل انعقادی روازکجا فهمیدی دکتر آزمایش نوشت

الان ماه دوممه اقدام کردم

نه عزیزم من دوبار سقط داشتم ازمایشای سقط دادم متاسفانه مشکل انعقادی دارم

باید دارو و امپول مصرف کنم طول بارداری

چت وقته اقدامیمشکل انعقادی روازکجا فهمیدی دکتر آزمایش نوشت

تو چی میخوری؟

خداکمکت کنه حتما بیمه کنید داروهاش خیلی گرونه

هستم