2777
2789
عنوان

من زشت بودم تو بارداری خیلی زشت تر شدم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 34 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من وارد هفته ۱۸ شدم . دیگران بهم میگن دماغت و صورتت ورم کرده ولی خودم متوجه ورمم نمیشم 🤣ناراحت نباش ...

منم تو هفته ۲۰ هستم الان

از من خیلی بده 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب میشی ولی الان چرا ورم کردی زوده هنوز.من همون هفته اول شبیه میت شدم صورتم داغون شد بخصوص زیر چشام ...

من کلا تو بارداری بهم میریزم از اول تا اخر زایمانم همینم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم همینکه یه نی نی داری حمل میکنی خودش فوق العاده زیباست و معجزه خداونده زیبایی که فقط پوست شفاف ...

مرسی قشنگم از نظر زیبات

اونا خانواده خودم و خانواده همسرم هستن

اخه نمیشه کنارشون گذاشت چطوری این کارو بکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تغدیتو خوب کن چیزای مقوی بیشتر بخور اجیل موز میوه پروتعین

تغذیم خوبه همه چیزم میخورم 

برنامه غذایی دارم ولی خب جوری شدم ک هیچ جوره خوب نمیشم انگار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم تو هفته ۲۰ هستم الاناز من خیلی بده

فقط ۲۰ هفته دیگه مونده ،اگه انتخابت سزارینه که حدودا ۱۸ هفته . از ادامه بارداری لذت ببر ، یه ضدآفتاب و کانسیلر بزن مشکل پوستت حل میشه . تغییر فرم بدن هم که خودش از جذابیت های بارداریه. 

کلی عکس و کلیپ بگیر بعدها به نی نی نشون بدی .

این دوران هم میگذره . کاملا درک میکنم هر یک روز حاملگی چالش های خودشو داره . ولی نی نی ها بیان همه این سختی‌ها یادمون میره .👼🏻👼🏻👼🏻

تغذیم خوبه همه چیزم میخورم برنامه غذایی دارم ولی خب جوری شدم ک هیچ جوره خوب نمیشم انگار

شاید خودت اینطور حس میکنی مکمل ایناتم بخور

بنظرم تغذیه خوب باشه رنگو رویه ادم زرد نمیشه یا بقولی چهرش خیلی فرق نمیکنه تازه بهترم میشه استراحتت کامل باشه زیاد خودتو خسته نکن کار نکن  

مرسی قشنگم از نظر زیباتاونا خانواده خودم و خانواده همسرم هستناخه نمیشه کنارشون گذاشت چطوری این کارو ...

اگه نمیتونی پس بهتره ناراحتیتو بروز بدی شاید بیشتر حواسشونو جمع کردن و بگو واقعا ازتون به عنوان خانواده انتظار دارم تو همچین شرایطی تکیه گاه و حامیم باشید نه اینکه ناراحتم کنید

فقط ۲۰ هفته دیگه مونده ،اگه انتخابت سزارینه که حدودا ۱۸ هفته . از ادامه بارداری لذت ببر ، یه ضدآفتاب ...

مرسی عزیزم 

انشاالله بسلامتی باشه

من سزارین میشم 

واسه دخترم ک بچه اولم بود طبیعی بدنیا نیومد عملم کردن

دکتر واسم ابرسان و ضدافتاب نوشته ولی همونجوریه بازم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه نمیتونی پس بهتره ناراحتیتو بروز بدی شاید بیشتر حواسشونو جمع کردن و بگو واقعا ازتون به عنوان خانو ...

مرسی عزیزکم

حالا شاید منظوری هم ندارن ولی میگن ک زشت شدی

ولی بهشون میگم ک دیگه تکرار نکنن چون با گفتن همونا من حساس شدم وگرنه ک خودم زیاد متوجه نبودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید خودت اینطور حس میکنی مکمل ایناتم بخور بنظرم تغذیه خوب باشه رنگو رویه ادم زرد نمیشه یا بقولی چهر ...

نمیدونم واقعا شاید

ولی خب بقیه هم بهم میگن زشت شدی بهم ریختی و ...

از وقتی بقیه بهم گفتن زشت شدی من حساس شدم واسه این مسئله

وگرنه خودم زیاد متوجه نبودم و توجه نمیکردم ب این چیزا

1
5
10
15
20
25
30
35
40