2777
2789
عنوان

پی پی کردن پسرم تو شلوارش

477 بازدید | 50 پست

سلام مامانا 

پسرم ۳۶ ماهشه 

۳۰ ماهگی با امادگی از پوشک گرفتمش کلا پروسه یک هفته هم نسد و برای مدفوع فقط یکبار خطا داشت 

اما الان دو هفته‌ای میشه که هفته‌ای چند بار یا یکمی یا یکم بیشتر تو شورتش میکنه و نمیگه تا خودم نگم 

نمیدونم مشکلیه طبیعیه؟

کلا شکمش روزی دوبار کار میکنه 

گاهی روزا تمیز میمونه اعلام میکنه میبرمش توالت بعضی روزا نه 

تجربه‌ای دارید؟

تشویق تحریم تهدید جواب نمیده

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚
فقط صبر وتذکر که قبل پی پی برو دستشویی

بنظرتون طبیعیه؟

گفتم خدایی نکرده مشکلی نباشه 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ی مادر عصبی و ناراحتم ک عقده هام سر پسر ۳ ساله ام خالی میکنم.پسری ک تمام کارهاش طبیعی هس و منم ک ...

واقعیت اینه من هم رفتارام خوب نیست چند وقته مشاوره میرم بهتر شدم اما این موضوع خیلی داره بهم فشار میاره 

ممنونم که گفتی 

خدا بهت کمک کنه 

بدرفتاری با بچه که خودمم داشتم جدای از رفتار بد اون عذاب وجدان ثش اون حسی که میگه چقد مامان بدی هستی لایق بچه نیستی ادمو از درون میشکنه خدا بهمون کمک کنه

بهش کلیپ آموزشی کودک در مورددسشویی کردن نشون بدین ،یه ریسه خوشکل بگیرید بزنید داخل دسشویی وقتی پی پی ...

همسرم میگه از بازیگوشیه چون کوتقعی که داره بازی میکنه حالا با من یا مامانم یا خودش انگار اصلا نمیخواد بره توالت و میخواد نگه داره ولی نمیتونه 

امیدوارم فقط طبیعی باشه 

واقعیت اینه من هم رفتارام خوب نیست چند وقته مشاوره میرم بهتر شدم اما این موضوع خیلی داره بهم فشار می ...

امشب بهم گفت مامان من همیشه دوست دارم.قلبم آتیش گرفت

دلم براش سوخت 

چرا من باید توی سن ۴۰ سالگی مادر باشم ک حوصله بچه خودمو نداشته باشم.

😭😭😭

امشب بهم گفت مامان من همیشه دوست دارم.قلبم آتیش گرفتدلم براش سوخت چرا من باید توی سن ۴۰ سالگی مادر ب ...

پسر منم قبلا بهم میگفت مامان بخند ناراحت نباش مگه من بچت نیستم و واقعاا از درون خورد میشدم الان مدتیه خیلی رفتارم بهتر شده و همش میگه مامان خوبی شدی 

بچه های خواهر منم اینجوری بودن‌همیشه شلوارشان کثیف بود.حوصلشون نمیشد توالت برنبازیگوشی میکنن

ممنونم 

سال بگو ۳۶ماه چیه نصف شب خوصله حساب کتاب نیس خاهر

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر دومین فندوق قشنگمه هنوز نمیدونم جنسیتش چیه ولی میشه دعا کنید سالم باشه ..امروز ۱۷ مرداد ۴۰۳تو ۱۴ هفتگی جنسیتش مشخص شد و من برا دومین بار دارم پسر دار میشم💙خدا به همه اونایی که نی نی دوست دارن و نمیشه نی نی گوگولی بده الهی .💖💗