2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا باید ازدواج کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 30 پست

اولا پدر مادر همیشه نیستن دوما تا آخر عمر نمیشه تنها موند سوما نیاز جنسی دیوونت میکنه بعدشم آدم عاشق بشه نمیتونه بدون عشقش 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

زمان ما به خاطر اینکه نگن ترشیده شد کسی نگرفتش ازدواج میکردن.الان که خدا رو شکر دیدا باز شده فرهنگا بالا رفته و اکثر خانومها استقلال مالی دارن به نظرم دلیلی وجود نداره زیر سیطره یه اقا بالا سر برید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه ازدواجای موفق هم مادرشوهر جاری دارن

که باعث مشکلات روحی بشن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
اینو از یه آدم متاهل بپرسی میگه ازدواج چیه مجرد باش خوش باش ازدواج جز مسئولیت سنگین و محدودیت چیزی ن ...

نه به خداازدواج خیلی خوبه 

البته بچه دار شدن و نمیدونم ولی خود ازدواج خوبه، مسوولیت آنچنانی نداره

خب باشن ، ادم عاقل نمیزاره اینا زندگیشو خراب کنن

روحیشو که داغون کردن بعدش زندگیشم تحت تاثیر قرار میگیره 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

سلام 

به قول یه بنده خدا زندگی مثل بالا رفتن از یه کوه میمونه تو این مسیرو میری همه ما هم تجربه ی رفتن یه مسیرو داریم چه تنها چه با یه آدمی که دوستمون و باهاش ارتباط خوبیم داریم چه ادمی که باهاش خوب نیستیمو ادم اوکیی نیست و قشنگ میشه متوجه شد که‌ تو حالت دوم شما اون مسیرو میری ولی انقدر گرم معاشرت با اون آدم میشی که نمیفهمی چطور گذشت تازه شاید تو این کوه پیمایی نصف وسایلم دادی اون آدم آورد

میگیری چی میگم؟ مسیر هموار تر میشه اگه انتخابت درست باشه

هرکی دلیل خودشو داره من نیاز به محبت زیاد دارم حتی خودمم نمیتونم بگم ته محبت کردن به من چقده من زود وابسته میشم تو به من محبت کن جونمم میدم برات پاش بشه میدم بخدا مثلا شوهرم الان ویروس جدید گرفته من روزی چندبار گریه میکنم براش فکرکن چقد وابسته و شکننده ام 

من نه آزادی پوشش نه بیرون رفتن نه اون محبتی ک میخواستم داشتم احساس پوچی بی خاصیتی میکردم کار می‌کردم درآمد خاصی نداشتم میخواستم برم دانشگاه بارون نزد درآمد خوبی نداشتیم نشد منم ازدواج کردم از پسر ها هیچ چیز مثبتی گیرم نیومد اومدم ازدواج کردم ک حداقل رابطه دروغین نباشه واسه من ک ازدواج بهتر بود میموندم چیکار بخور بخواب 

روحیشو که داغون کردن بعدش زندگیشم تحت تاثیر قرار میگیره

خداییش من نمی فهمم جاری خر کیه که ادم زندگیش درگیرش بشه ، الکی صمیمی نشید هیچی نمیشه

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی