2777
2789

دیشب خیلی یهویی از شهرشون مرخصی گرفت  صبح اومد شهر ما 

منم هیچییی اماده نکرده بودم 

صورتم پر مو و سیبیل 

مثل چنگیز خان 😭

فوووری کرم پودر زدم و یه عالمههه پودر فیکس 

قشنگ نصفی پودر فیکس رو خودم خالی کرده بود 

وای نگم براتون سوار ماشین که شدم یه جوری منو نگاه میکرد و میخندید هی گفتم خدایا چشه این! 

اومدم خونه تو ایینه خودمو دیدم بسم الله گفتم 

مثل گچ شده بودم و سیبیلا و کرک های صورتم از زیرش مشخص 

نمیتونم توصیف کنم اون حجم پشم زیر پودر فیکس 

امشب بهم پیام داد س تو خیلی نچرال بودن دوست داری؟ گفتم خب اره دوست دارم 

گفت در حد اینکه صورتتو شیو نکنی! اگه مامانت نمیزاره تا خودم باهاش صحبت کنم زنانه برو بردار 

دوباره چند دیقه دیگه پرسید من بی ریش بهترم یا با ریش 

گفتم بی ریش؟  

گفت ولی تو با ریش بهتری وهرهر خندید 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بچه ها هم پودر فیکس زده بودم هم پنکک ولی بیشتر پودر فیکس  زدم

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

وایییی خدا نیاره🤣🤣💔

چی بگم ابروم رفت

😂😂اسی ببخشید خیلی باحال بودمنم حال اینو ندارم زود زود شیو کنمولی شما حالا که داری متاهل میشی باید ...

من حتی حال ندارم صبحا پاشم از خواب 

😂😂😂

😂🤣🤣من بورم زیاد مشخص نیست ولی تونور مشخص میشه موهام🤣😂شانس من اونروز توماشین نور شدید خورد بهم🤣کامل مشخص شد 🤣😂 پیش خانوادم گفت انقدر خندیدن بهم🤣

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

حالا درسته که اینطور که تو توصیف کردی خیلی اوکی نبودی ولی اینکه چندبار با تیکه کنایه یاداوری کنه خیلی زشته

بهش میگفتی حال و حوصله نداشتی وقت نداشتی حالت خوب نبوده یا هر چیز دیگه ای

و عجله ای اماده شده بودی