2777
2789
عنوان

وابستگی شدید به عروس هلندی

56 بازدید | 9 پست

طوطی هام کک دارن

حدود ۷ ماهه درگیر درمانشونم 

ولی هیچ جوره درمان نشده 

حتی چندین بار خونه رو سم پاشی کردم 

خودشونو مدام تمیز میکنم سم پاشی میکنم و...

متاسفانه این موجودات باعث ایجاد تورم و خارش تو پوست آدم میشن اگه زیاد نزدیک طوطی ها بشی 

و اینم بگم خیلی خیلی وابستشون بودم 

۴ ساله دارمشون ینی در حدی بود که مدام پیشم بودن ولی طی اون مدت اصلا همچین مشکلی پیش نیومد نمیدونم چرا

الان به سرم زده بفروشمشون 

خیلی ناراحتم خیلی زیاد 

چندوقته وسواسی شدم

از اینم میترسم که اگه بفروشم بخاطر وابستگی یهو بعد چند روز دیوونه بشم 

نمیدونم چیکار کنم 

بخدا اگه راهنمایی کنید خیلی کمک کردین بهم🥲🥲

هیچ چیز آرامِش را بَرایت نَخواهد آورد مَگر خودِتو...🌱

دامپزشک دارو نداده بهشون؟باید اسپری بگیری مدام به تشک و رختخوابا بزنیگناه دارن ردشون نکنی

دامپزشکی رفتم

یمدت تمام چندین بار خونه رو سم پاشی کردم حتی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مدل سم پودری هست اونم امتحان کردین؟ 

وقتی به خودشون میزنی قفس و کاور قفس و اون مکان هم باید کااامل پاکسازی بشه وگرنه برمیگردن

سم کامن رو اطراف قفس بزن

شنیدم تاثیر دوماهه داره

قفس رو کامل بشور چند ساعت بذار آفتاب 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
دامپزشکی رفتمیمدت تمام چندین بار خونه رو سم پاشی کردم حتی

سگ من هر سال میگیره دکتر بهش امپول میزنه تا چند وقت غیب میشن دوباره تا سال بعد فصل گرما.در کل بدن انسان میزبانشون نیست در حد همون گزش و خارش وخطری نداره

چرا نمیبریشون دامپزشکی یه دارویی چیزی میده ضد کک بزن بهشون اوکی میشن

اینقد تو این مدت دنبال درمان بودم و اوکی نشده خسته شدم به ولله

یه مدل سم پودری هست اونم امتحان کردین؟ وقتی به خودشون میزنی قفس و کاور قفس و اون مکان هم باید کااامل ...

چندددین نوع سم خوب امتحان کردم 

یمدت چندین بار تمام خونه و قفس و حتی دیوار هارو سم پاشی کردم 

دیگه کلافم 

نمیدونی اینا تا چه اندازه میتونن از قفس پرنده فاصله بگیرن؟

سگ من هر سال میگیره دکتر بهش امپول میزنه تا چند وقت غیب میشن دوباره تا سال بعد فصل گرما.در کل بدن ان ...

اخه اینا نمیشه امپول زد بهشون حتی

خیلی خسته شدم بخدا کلافم

من کلا تو یه اتاق دیگم 

بنظرت تا چه اندازه میتونن فاصله بگیرن از پرنده ها و قفس؟

کلا انگار فوبیا گرفتم نسبت بهشون

چندددین نوع سم خوب امتحان کردم یمدت چندین بار تمام خونه و قفس و حتی دیوار هارو سم پاشی کردم دیگه کلا ...

نه عزیزم نمیدونم ان شاءالله که مشکل شون رفع بشه💜

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼