بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چطور درست میشه من یه بار اردبیل خوردم خیلی خوشمزه بود
والا سخته معمولا تو مغازه های حلوا فروشی پخته میشه زیاد تو خونه نمیپذن . با پودر جوانه گندم و شیره انگور و دارچین و زنجبیل و هل و کلی ادویه جات بهش میزنن . فکر کنم تو اینترنت دستور پختش باشه
زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
حلیم با شکر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااای فک کن گوشت و با چربیشو اینا با چیز شیرین بخوری اههههههه چندش ادم میشه ...
اره دقیقا فک کن گوشت رو شیرین بخوری ما خودمون کلا میگیم غذاهای که گوشت دارن با شیرینی سازگار نیستن مثلا اگه ناهار ابگوشت یا خورشت یا هر غذای گوشت داری بخوریم تا چندین ساعت بعدش هیچ چیز شیرینی رو نمیخوریم چون میگیم سازگار نیست گوشت با شیرینی حالا فک کن حلیم با شکر 😖
حلیم با شکر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااای فک کن گوشت و با چربیشو اینا با چیز شیرین بخوری اههههههه چندش ادم میشه ...
اره دقیقا فک کن گوشت رو شیرین بخوری ما خودمون کلا میگیم غذاهای که گوشت دارن با شیرینی سازگار نیستن مثلا اگه ناهار ابگوشت یا خورشت یا هر غذای گوشت داری بخوریم تا چندین ساعت بعدش هیچ چیز شیرینی رو نمیخوریم چون میگیم سازگار نیست گوشت با شیرینی حالا فک کن حلیم با شکر 😖