2777
2789

سم ترینش مادر بزرگ منع بنده خدا تو حال خودشه یه بار رفتیم خونشون همه جمع بودن ده دقیقه ای آش محلی درست کرد 

آورد همه زنا با به به چهچه خوردن بعد گفت قرمه سبزی مونده برنج مونده بود دیروزم آبگوشت داشتیم آبش خوردیم نخودش ماند همه را قاطی کرده بود به هم جوشیده بود کشک و ادویه هم زده بود نعنا داغ درست کرده بود بعد همه فهمیدن🤢

منم یبار کنار شوهرم امتحان کردم اصلا خوشم نیووومد . اوووه بعدش چیکار کردی؟

هیکی من قهر کردم و گریه کردم شوهرم هر چی گفت خوب روش ریخته هم نزده که روشو برداریم از ته ظرف بخور من قبول نکردم مهمون هم داشتیم دیگه هیچ کس نخورد

تا من نمیدونم چکار داشتم رفتم اونا خوردن

فرداش رفت برای من خرید بدون شکر و دارچین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باید یکمی چرب باشه نخود هم خوب پخته بشه،من نخود رو با زودپز میپزم

نکته اش همینه 

منم بچه هام ابگوشت خور نیستن 

دو ساله نخود پلو درست میکنم ولی باید نخود تو زودپز باشه 

حتما تفت میدم 

نکته اش همینه منم بچه هام ابگوشت خور نیستن دو ساله نخود پلو درست میکنم ولی باید نخود تو زودپز باشه ح ...

اره ،نخود اگر خپب نپزه و سفت باشه بد میشه،میشه ساچمه پلو

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 

تخم مرغ نیمرو با مربا آلبالو. 

اون موقعا که مجرد بودم دخترای همسایمون میخوردن. 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
سم ترینش مادر بزرگ منع بنده خدا تو حال خودشه یه بار رفتیم خونشون همه جمع بودن ده دقیقه ای آش محلی در ...

وای اینو که گفتی از مادربزرگت یاد یه قسمت از سریال سه در چهار افتادم که علی صادقی اومده بود قرمه سبزی و سوسیس و گوجه و بادمجان رو توش تخم مرغ شکسته بود به به چه چه میکردن بعد اومدن بخورم همه شون فرار کردن یه چیز دیگه خوردن 😂🤣😂🤣😂🤣.

یاد اون افتادم الان 😂🤣😂🤣😂🤣😂.

هرچی غذا مونده باشه قاطی میکنه میخوره ،صبحونه ها که عاشقشم هرچی پیدا میکنه تو یخچال میریزه تو املت ب ...

خدا حفظش کنه خو ش بحالتون بابا دارید

سلام حضرت دلبر , سلام قرص قمر , زمین که لطفی ندارد از اسمان چه خبر؟؟؟؟؟

خواهرم الویه رو با رب انار میخوره

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤