2777
2789
به خدا یه ترکیبای سمی میخورم تعجبه تا الان نمردم😂😂آش رشته رو با ماست و آبلیمو حلیم با نمک چای شیری ...

اینا که میشه خورد منم با ماست خوردم آش رو ولی با کشک بیشتر دوست دارم وچای شیرین با پنیر هم خوشمزه میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂 طعم های جدید بخاطر همین ترکیبا اختراع شدن ماهم بالاخره یه طعم و ترکیب جدید پیدا می‌کنیم 😂😂

اره واقعا

ب نظرم خوبه که امتحان بشه بعضی چیزا که ضرر نرسونه

اخه تخم مرغ و مایونز دوتاشون چربه اصلا نمیشه یا تخم مرغ وعسل ،عسلش خیلی شیرینه تخم مرغش خیلی چربه😖😵‍💫

حلیم با شکر 🤣🤣🤣🤣🤣🤣وااای فک کن گوشت و با چربیشو اینا با چیز شیرین بخوری اههههههه چندش ادم میشه ...

میتونی نظرت رو مودبانه تر هم بگی.حداقل نصف مردم با شکر میخورن پس احترام بذار به نظرشون

حالا از نظر من غذایی که به اندازه کافی نمک داره چرا باید نمک بزنی و بخوری؟اینکه غیر منطقی تره

در ضمن خورش ماست که مال اصفهان هم هست هم گوشت داره هم شیرینه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اره واقعاب نظرم خوبه که امتحان بشه بعضی چیزا که ضرر نرسونهاخه تخم مرغ و مایونز دوتاشون چربه اصلا نمی ...

😅

حالا تخم مرغ آب پز و سس تو سالاد الویه هست 

دیدم عسل رو با کره تو تابه داغ میکنن تخم مرغ اضافه میکنن بهش میپزه 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
حلیم با شکر عجیب نیست خیلیا میخورن اصلا حلیم و شله زد و حلوا و کاچی دسر هستن دسر ایرانی حلیم اش نیست ...

خدایی دیگه حلیم دسر نیست

اون یکی ها آره ولی حلیم یه وعده عذایی کامله 

دسر به چیزی میگن که بعد غذا سرو میشه برای هضم غذا

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
😅حالا تخم مرغ آب پز و سس تو سالاد الویه هست دیدم عسل رو با کره تو تابه داغ میکنن تخم مرغ اضافه میکن ...

اره بابا ابپز تو الویه چون قاطی مواد دیگه میشه خوبه من دیدم طرف تو لقمه تخم مرغ نیمروش قاشق قاشق مایونز میریخت

اون عسل هم من پسرخالم نیمرو که زرده اش عسلیه و کامل سفت نشده لقمه میگرف روش عسل میزد میخورد انگار سس و چاشنیه😂

شاید عسل و کره داغ بشن خوب بشه

اره بابا ابپز تو الویه چون قاطی مواد دیگه میشه خوبه من دیدم طرف تو لقمه تخم مرغ نیمروش قاشق قاشق مای ...

وای نیمرو با سس 😵‍💫😅

آره عسل با کره داغ شن خوبه امتحان کردم یکی دو لقمه 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
خربزه باپنیر؟شوخیه دیگ؟!

ن خیلی خوشمزس هوس کردم 

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

قورمه سبزی و با خیار میخوریم

خواهرم خیار و سوپ و آش میخوره 

سیب زمینی آبپز  و پنیر لیقوان عالیه 

شیر برنج با شکر با مربا 

سیب زرد پخته شده به عنوان ی دسر خیلی دوست داریم

برنج کته رو با آلو و زرد آلو کمی تفت داده شده تو روغن

شوهرم نیمرو و پنیر  

بابام کنار آبگوشت سالاد مخصوصا شیرازی و دوست داره البته درشت باید خورد بشه 

بازم هست یادم رفته