2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خودشم همینو میگه ولی من هیچوقت احساس ضعف یا درد بعد ماهی ندارم گمونم خرما بخورم تداخل پیدا کنن ح ...

اره منم گفتم حتما برای گرمی میخوره..وگرنه من خودم اصلا نگاه به ماهی کنم حالم بد میشا دیگه وای به حال اینکه بخوام بخورم. تجربه کنم😢

پنیر و مرباتخم مرغ و سس مایونزتخم مرغ و عسلتیلیت نون تو ابغوره

من پنیر و مربا رو قاطی نمیکنم ولی یه لقمه پنیر میخورم یه لقمه مربای گل محمدی خیلی طعم خوبی میده 😄

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
من پنیر و مربا رو قاطی نمیکنم ولی یه لقمه پنیر میخورم یه لقمه مربای گل محمدی خیلی طعم خوبی میده 😄

من خودمم امتحان کردمش اونقدری بد نیست بستگی داره طعم شور و شیرین غذا دوست داری یا نه

ولی۳مورد بعدی که گفتم اصلا نمیتونم تصور کنن

وااای چه بی سلقیست بنده خدا حتما معده شوهروبچه هاشم داغونه

برادر شوهرم عاشق غذاهای مامانشه زنشم عین مادر شوهرم غذا درست می‌کنه چون دوسال باهم زندگی کردن 

ینی جاریم غذا میپخت شوهرم حالش بد میشد میگف ی بوی کثیفی میاد آخه غذا باید بوی اشتها آور بده 

جالب اینه من هیچوقت روم نشده بهشون بگم اونوق از غذای های من ایراد میگیرن که مجلسی هستن مثلا از سوپ خامه ای درست میکردم تو عمرشون ندیده بودن نخورده میگفتن حالمون بد میشه 

یا از غذای های دیگم همیشه ایراد می‌گرفتن

چون تلافی شوهرمو سر من درمیاوردن شوهرم پیش اونا غذای منو با اشتها میخورد ولی چون نمیتونه غذای اونارو بخوره میگه بدید تمنا غذای منو بپزه یا اصلا لب نمیزنه 

واقعام حق میدم بچه جاریم الآنم کل بدنش عفونته هر شش ماه بستری میشه انقد تو کثیفی بزرگش کرده بچه بیچاره رو همش سو هاضمه داره

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
حلیم و شکرم اولین بار دیدم شوهرم میخوره تعجب کردم . من حلیم و شور میخورم

من حلیمو فقط شیرین دوست دارم،برام عجیبه بعضیا شور دوست دارن.خدایی با شکر امتحان کن خوشمزه تره خواهر

من خودمم امتحان کردمش اونقدری بد نیست بستگی داره طعم شور و شیرین غذا دوست داری یا نهولی۳مورد بعدی که ...

اره خوب میشه ولی مخلوط نکردم جدا جدا خوردم یه لقمه پنیر یه لقمه مربا از هر کدوم ۴ ، ۵ لقمه 

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

[QUOTE=366792564]بابام سلطان سم های ترکیبیه ،یبار دیدم داره یه چیزی شبیه عدس پلو میخوره بعد گفتم خدایا ما که عدس پلو ...[/QUOTE🤣🤣🤣🤣🤣 شوهر منم همینطوریه کلا انقدر سمه هر چیزی با هرچی میخوره ولی تازه کمبود وزنم داره