2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یبار رفتم خونه مادرشوهرم که شوهرم از وقتی تونسته پای گاز باشه غذای مادرشو نخورده 

منم میگفتم بد غذایی و فلان 

میدیدم غذای منو میخوره میگفتم حتما میخواد دلمو ب دست بیاره 

رفتم خونه مادرشوهرم دیدم رو گاز غذا هست حامله بودم گشنم بود در قابلمه رو باز کردم عدس دیدم ولی رنگ و لعاب نارنجی داشت و خیلیم سفت بود منم گشنم بود ی قاشق خوردم حالم خیلی بد شد شیرین بود 

گفتم این چیه مادرشوهرش گف عدسی با کدوحلوایی هست مخلوط 

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

یبارم از ختم برمیگشتم گف من غذای فردای شوهرمو میذارم منم گفتم عالیه دیگه دیر وقته نمیتونم غذا درست کنم مرسی 

رفتیم خونشون تا شوهرم سرویس رف مادرشوهرش ی سطل ماست پلاستیکی آورد اول ماکارونی چند روز مونده رو ریخت تو سطل سیب زمینی هاش کبود بودن 

بعدم ی غذایی میپخت بهش میگف آبگوشت مرغ با لپه و مرغ میپختم اونم کهنه بود بوی مرغ تو ذوق میزد اونم ریخت رو ماکارونی 

شوهرمنم بد غذا 

بگو زن آخه مگه پسرتو‌نمیشناسی غذای سه چهار روز مونده رو بهش میدی 

هیچی دیگ شوهرم عصبی شد گف مگه ب حیوون غذا میدی بوی گندم تا اینجا میاد اینا فاسد شدن بعدم من کی اینجور غذاهارو خوردم 

خلاصه براش غذا درست کردم ولی همیشه همین بود غذای تا یک هفته مونده رو هم گرم میکرد 

برنج سفیدباسوپ جو، انقدگفتم چقدخوشمزست الان شوهزم وبچه هامم دوست دارن

خیلی🥲

یه بار رفتیم رستوران همین دوتارو سفارش دادم باهم خوردم😂

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
از خودش ابداع میکنه یااهل شهرخاصیه این غذا

ن کار خودشه 

مثه آش رشته نذری که به جا رشته توش ماکارونی ریخت و کشکش هم پر مگس بود 

تازه اون اش رو با نذری مامانم مقایسه میکرد میگف مال من خیلی بهتره

یبارم از ختم برمیگشتم گف من غذای فردای شوهرمو میذارم منم گفتم عالیه دیگه دیر وقته نمیتونم غذا درست ک ...

چه مادرشوهرت عجیبه، یعنی خودش اینجورعذاها مونده رومیخوره چیزیش نمیشه

همسرم یک بار ترکیب سمی خورده خیارشور کلوچه 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
یبارم از ختم برمیگشتم گف من غذای فردای شوهرمو میذارم منم گفتم عالیه دیگه دیر وقته نمیتونم غذا درست ک ...

کیبوردم مادرشوهرم رو مادرشوهرش مینویسه