2777
2789
عزیز حلیم توش گندم و گوشت داره و تقریبا شبیه اش هستشما به اش نمک نمیزنی؟پس مطمئن باش اینم مث همون به ...

من توهین نکردم 

چقدر تند حرف میزنی ! 

فقط گفتم جالبه برام 

ذائقه ها متفاوت همین ! 

شما با همه سر جنگ داری ؟!

خدایا خودت حافظ نی نیم باش الهی آمین
تو فضای مجازی فقط دیدم حلیم و نمک بخورن واقعا تعجب کردمحلیمو و شکر که مکمل همن خیلی خوشمزه میشه حتما ...

دقیقا همینطوره حتی خود حلیم فروشی ها هم شکر و دارچین و گاها مخلوط میکنن برا تزیین میریزن روش. بدون شکر انگار یه خمیر بیمزه میخوری 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه خوشمزه بشه ضرری هم برای بدن نداشته باشه هنره

لازانیا اگه هم پنیر پیتزا داشته باشه هم پنیر صبحانه روش بریزیم موقع خوردن، خوشمزه میشه 

ولی بعضیا مثلا ماست با ترشی میخورن که این بده چون برای بدن ضرر داره 

کاربری دست دو نفره

از منم همینجوری شده بود . ولی نتونستم بخورم

باید یکمی چرب باشه نخود هم خوب پخته بشه،من نخود رو با زودپز میپزم

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
واای من یبار درست کردم داشتم خفه میشدم . غذای خسک و بی مزه و بی محتوا

نخود پلو نمیدونم منظور چیه ولی من عاشق اینم آبگوشت که شامل گوشت و نخود و لوبیا هست را بپزم و بعد توش برنج رو کنه کنم. عالی میشه